Επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες για Μητσοτάκη και Μαρινάκη

Ο Αλέξης Κούγιας δικηγόρος, νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, βγήκε την Παρασκευή το πρωί στον ΑΝΤΕΝΝΑ (Γιώργος Παπαδάκης, Μαρία Αναστασοπούλου) και μίλησε για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης και για την εμπλοκή, σύμφωνα με το διαβιβαστικό έγγραφο της Αστυνομίας, παραγόντων της ομάδας και του δήμου Πειραιά.

Διαβάστε τι γράφει ο Τάσος Παππάς στην efsyn.gr:

Είπε ότι μελέτησε τα έγγραφα και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι έχουμε να κάνουμε με μια γελοία ιστορία και πως, όταν φτάσει στο δικαστήριο, θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. Πρόσθεσε μάλιστα ότι πρόκειται για στημένη δουλειά, με πολιτικά κίνητρα και φόντο τις ευρωεκλογές, που έχει στόχο τον Ολυμπιακό και τον ιδιοκτήτη του.

Είναι η πρώτη ημιεπίσημη (ο κ. Κούγιας είπε ότι μιλάει ως νομικός και όχι ως αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, γιατί δεν είχε αυτήν την εξουσιοδότηση) αντίδραση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο συγκεκριμένο θέμα. Οι αιχμές κατά της κυβέρνησης σαφείς. Και κατά του πρωθυπουργού; Προφανώς. Δεν θα μπορούσαν όλα αυτά τα γελοία, κατά την κρίση του κ. Κούγια, να γίνουν ερήμην του επικεφαλής της κυβέρνησης.

Τι έχουμε εδώ; Αυτό που πολλοί από την πρώτη στιγμή υποψιάστηκαν. Μια σύγκρουση ανάμεσα στο σύστημα Μητσοτάκη και σε έναν επιχειρηματία, τα μέσα ενημέρωσης του οποίου μέχρι πριν από λίγο καιρό στήριζαν την κυβέρνηση, αλλά το τελευταίο διάστημα, με διάφορες αφορμές (σκάνδαλο υποκλοπών, έγκλημα των Τεμπών), ασκούν κριτική και μάλιστα πολύ επιθετική στα πεπραγμένα του καθεστώτος Μητσοτάκη.

Γιατί φτάσαμε έως εδώ; Πολλά ακούγονται και γράφονται. Εκτιμήσεις, ισχυρισμοί, εικασίες, ακριτομυθίες, διαρροές, αλλά προς το παρόν λείπουν οι αποδείξεις.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δημοσκόπηση για γέλια για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς – Ποιοι κύκλοι τρομοκρατούνται από την άνοδο Κασσελάκη

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Είδατε,...

Το… απαγορευμένο βίντεο που λαμβάνουν στα κινητά τους επιτελείς του Mega Channel για το παρελθόν της Αναστασίας Γιάμαλη (vid)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....

Οι δύο δημοσιογράφοι που ακούγεται ότι θα αντικαταστήσουν την Αναστασία Γιάμαλη στο Kontra Channel

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Όπως...