Επίσκεψη του Δημήτρη Κουτσούμπα σε Καναδά και ΗΠΑ

Τον Καναδά και τις ΗΠΑ θα επισκεφτεί από σήμερα έως τις 27 Απριλίου, μαζί με αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Στην αντιπροσωπεία του ΚΚΕ θα συμμετέχουν επίσης ο Ζήσης Λυμπερίδης, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ, ο Λευτέρης Νικολάου Αλαβάνος, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και ο Κώστας Γουλιάμος, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

Σήμερα, στο Μόντρεαλ, θα συναντηθεί με το ΔΣ της Ελληνικής Κοινότητας Μείζονος Μόντρεαλ, με το ΔΣ του Εργατικού Συλλόγου Ελλήνων του Κεμπέκ και στις 19.00 θα μιλήσει σε συγκέντρωση της ΚΟ Μόντρεαλ, ενώ την Τρίτη (23/4), στο Τορόντο, θα συναντηθεί με αντιπροσωπεία του ΚΚ Καναδά με επικεφαλής την γγ του ΚΚ Καναδά Liz Rowley.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα του Δημήτρη Κουτσούμπα στον Καναδά:

Τετάρτη 24 Απριλίου
Θα συναντηθεί με τον γενικό πρόξενο της Ελλάδας στο Τορόντο, με το ΔΣ της ελληνικής κοινότητας στο Τορόντο και στις 19.30 θα μιλήσει στη συγκέντρωση της Λέσχης Φίλων του ΚΚΕ, στο Τορόντο.

Το πρόγραμμα στη Νέα Υόρκη:

Παρασκευή 26 Απριλίου
Θα συναντηθεί με τον γενικό πρόξενο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη και στη συνέχεια με τον πρόεδρο και τα μέλη της διοίκησης του Συνδικάτου Εργαζομένων στην «Amazon».

Σάββατο 27 Απριλίου
Θα επισκεφτεί την Αστόρια και θα περιοδεύσει σε καταστήματα Ελλήνων Ομογενών, θα συναντηθεί με το ΔΣ του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού και στις 19.00 θα μιλήσει σε συγκέντρωση της Λέσχης Φίλων του ΚΚΕ Νέας Υόρκης.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ