Εξελίξεις Τώρα – Η επίσημη ανακοίνωση του Mega Channel για την Αναστασία Γιάμαλη

Tην πρεμιέρα της εκπομπής «Εξελίξεις Τώρα» με την Αναστασία Γιάμαλη ανακοινώνει και επίσημα το MEGA. Η γνωστή δημοσιογράφος, μετά τη μεταγραφή-έκπληξη από το Kontra Channel, έρχεται να ενισχύσει το ενημερωτικό προφίλ του Μεγάλου Καναλιού με μία ζωντανή δίωρη εκπομπή στην απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του MEGA αναφέρει:

«Η Αναστασία Γιάμαλη έρχεται τον Σεπτέμβριο στο MEGA, με μία νέα ενημερωτική εκπομπή. Οι «Εξελίξεις τώρα» κάνουν πρεμιέρα στις 16:10, το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου.

Οι «Εξελίξεις τώρα» είναι το μαγκαζίνο που υπόσχεται να πάρει πρωταγωνιστική θέση στην ενημέρωση με πλούσιο ρεπορτάζ, αναλύσεις και σχολιασμό για τα τρέχοντα κοινωνικά θέματα και να βάλει σε πρώτο πλάνο τα πρόσωπα της επικαιρότητας.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής, Αναστασία Γιάμαλη και οι συνεργάτες της θέτουν στο επίκεντρο τον άνθρωπο και ρίχνουν τον μεγεθυντικό φακό της δημοσιογραφικής έρευνας σε ό,τι απασχολεί την κοινωνία, με συνεντεύξεις και ζωντανές συνδέσεις εκεί, όπου χτυπά η «καρδιά» των γεγονότων.

Από το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή απόγευμα, οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων έχουν «τώρα» τον πρώτο λόγο.

Αρχισυντάκτης: Κυριάκος Δημάγγελος

Δημοσιογραφική ομάδα: Χριστίνα Ιορδανίδου, Ιάσονας Σχινάς Παπαδόπουλος, Αντώνης Ραυτόπουλος, Γεωργία Κακή, Ναταλία Διονυσιώτη, Νίκος Βλαχογιάννης, Σουζάνα Αναγνωστοπούλου».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά το ρόλο ελληνικής τράπεζας στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά τραπεζικό σκάνδαλο γύρω από τον...