Εξελίξεις Τώρα – Η επίσημη ανακοίνωση του Mega Channel για την Αναστασία Γιάμαλη

Tην πρεμιέρα της εκπομπής «Εξελίξεις Τώρα» με την Αναστασία Γιάμαλη ανακοινώνει και επίσημα το MEGA. Η γνωστή δημοσιογράφος, μετά τη μεταγραφή-έκπληξη από το Kontra Channel, έρχεται να ενισχύσει το ενημερωτικό προφίλ του Μεγάλου Καναλιού με μία ζωντανή δίωρη εκπομπή στην απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του MEGA αναφέρει:

«Η Αναστασία Γιάμαλη έρχεται τον Σεπτέμβριο στο MEGA, με μία νέα ενημερωτική εκπομπή. Οι «Εξελίξεις τώρα» κάνουν πρεμιέρα στις 16:10, το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου.

Οι «Εξελίξεις τώρα» είναι το μαγκαζίνο που υπόσχεται να πάρει πρωταγωνιστική θέση στην ενημέρωση με πλούσιο ρεπορτάζ, αναλύσεις και σχολιασμό για τα τρέχοντα κοινωνικά θέματα και να βάλει σε πρώτο πλάνο τα πρόσωπα της επικαιρότητας.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής, Αναστασία Γιάμαλη και οι συνεργάτες της θέτουν στο επίκεντρο τον άνθρωπο και ρίχνουν τον μεγεθυντικό φακό της δημοσιογραφικής έρευνας σε ό,τι απασχολεί την κοινωνία, με συνεντεύξεις και ζωντανές συνδέσεις εκεί, όπου χτυπά η «καρδιά» των γεγονότων.

Από το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή απόγευμα, οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων έχουν «τώρα» τον πρώτο λόγο.

Αρχισυντάκτης: Κυριάκος Δημάγγελος

Δημοσιογραφική ομάδα: Χριστίνα Ιορδανίδου, Ιάσονας Σχινάς Παπαδόπουλος, Αντώνης Ραυτόπουλος, Γεωργία Κακή, Ναταλία Διονυσιώτη, Νίκος Βλαχογιάννης, Σουζάνα Αναγνωστοπούλου».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μυστικές δημοσκοπήσεις – Εφιάλτης για τον Μητσοτάκη: Η Ελληνική Λύση πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας

Ανατροπή στις μυστικές δημοσκοπήσεις: Η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου αναδεικνύεται πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας και διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στη Βόρεια Ελλάδα

Η ηχηρή απουσία από την ομιλία Τσίπρα – Το μήνυμα που ανησύχησε τους επιτελείς

Η απουσία της Όλγας Γεροβασίλη από την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη προκαλεί ερμηνείες και σενάρια για την επόμενη μέρα του πρώην πρωθυπουργού

Προβληματισμός και μεγάλη αγωνία των ολιγαρχών για τον Τσίπρα – Η αναπόφευκτη σύγκριση με τον Μαρινάκη

Σκεπτικισμός στους επιχειρηματικούς κύκλους που στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς η εμφάνισή του στο συνέδριο του Economist θεωρήθηκε «άχρωμη» και χωρίς απήχηση

Μυστική δημοσκόπηση – «καμπανάκι πολιτικού θανάτου» για τον Μητσοτάκη: Κατρακυλά η ΝΔ – Κάτω από το 25% η πραγματική απήχηση λίγο πριν τη...

Μυστική δημοσκόπηση-σοκ μετά το καλοκαίρι δείχνει κατάρρευση της ΝΔ κάτω από το 25%. Πτώση άνω των 5 μονάδων στην πρόθεση ψήφου και πανικός στο Μαξίμου λίγο πριν τη ΔΕΘ