Εξαφανισμένος ο Μάριος Ηλιόπουλος μετά την βραδιά-κόλαση – Οργιάζουν οι φήμες για όσα θα ακολουθήσουν

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος, βίωσε, μετά τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό μια από τις χειρότερες βραδιές του στην ΑΕΚ καθώς ακολούθησαν αποδοκιμασίες και προσωπικά υβριστικά συνθήματα σε βάρος του. Είχαν προηγηθεί τα έξι γκολ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης σε μία νύχτα – κόλαση για την ΑΕΚ.

Ο Ηλιόπουλος από εκείνη την εβδομάδα είναι κυριολεκτικά εξαφανισμένος με τις φήμες να οργιάζουν για το δικό του μέλλον στην ΑΕΚ και την τύχη της ομάδας και τα ερωτηματικά να συσσωρεύονται. Θα εμφανιστεί ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο; Πολλά είναι τα όσα ακούγονται και η ΑΕΚ μοιάζει παρατημένη, ενώ οργιάζουν και οι φήμες για… οικονομικές δυσκολίες.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά το ρόλο ελληνικής τράπεζας στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά τραπεζικό σκάνδαλο γύρω από τον...