«Εμφύλιος» στο ΠΑΣΟΚ για την αμφισβήτηση Ανδρουλάκη – Άγρια κόντρα Γιανακοπούλου – Δουδωνή (vids)

«Εμφύλιος» σε πολύ υψηλή ένταση, έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες μεταξύ της Νάντιας Γιανακοπούλου και του Παναγιώτη Δουδωνή, όσον αφορά στο εκλογικό αποτέλεσμα του ΠΑΣΟΚ.

Η Νάντια Γιαννακοπούλου, μιλώντας μετά τα αποτελέσματα στις ευρωεκλογές, άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας πως στα όργανα θα συζητηθούν τα πάντα, ενώ σε ερώτηση για το αν υπάρχει θέμα αρχηγού είπε χαρακτηριστικά «όταν θα τα συζητήσουμε όλα, εννοούμε όλα».

Επιπλέον, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, επισήμανε πως ο στόχος που είχε θέσει το ΠΑΣΟΚ ήταν η δεύτερη θέση με ισχυροποίησή του ποσοστού, με το δεύτερο να πραγματοποιείται καθώς «είχαμε άνοδο έστω και μικρή».

«Κάποια στιγμή ήμασταν δεύτερο κόμμα, μετά το χάσαμε…», τόνισε.

Στις δηλώσεις της Νάντιας Γιαννακοπούλου απάντησε σήμερα το πρωί ο βουλευτής Επικρατείας και στενός συνεργάτης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Δουδωνής.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Δουδωνής, μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε ότι η Νάντια Γιαννακοπούλου είχε έτοιμη δήλωση αμφισβήτησης του Νίκου Ανδρουλάκη, όσον αφορά στα ποσοστά και την επίδοση του κόμματος στις ευρωεκλογές.

«Νομίζω η Νάντια Γιανακοπούλου την είχε ετοιμάσει τη δήλωση και μπερδεύτηκε από τα αποτελέσματα. Το είχε στο μυαλό της από πριν, ανεξαρτήτως αποτελέσματος», ανέφερε.

Ο Παναγιώτης Δουδωνής άφησε μάλιστα ευθείες αιχμές κατά της Νάντιας Γιαννακοπούλου, αποδίδοντας της μερίδιο της ευθύνης για τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών για το ΠΑΣΟΚ, αναφέροντας ότι στο κόμμα υπάρχει «επί 8 μήνες μια υποτροπιάζουσα κατάσταση εσωστρέφειας, με συγκεκριμένο στόχο», συμπληρώνοντας πάντως ότι «δεν τους βγήκε και το αποτέλεσμα που ήθελαν».

Η Νάντια Γιαννακοπούλου έσπευσε να σηκώσει απευθείας το γάντι, απαντώντας σε πολύ υψηλούς τόνους στον Παναγιώτη Δουδωνή.

«Δεν θέλω να σχολιάσω απαράδεκτες δηλώσεις. Ο διάλογος στο ΠΑΣΟΚ δεν ποδηγετείται. Είμαστε βαθιά δημοκρατικό κόμμα και θα συζητήσουμε έτσι ή αλλιώς τα συμπεράσματα της πορείας μας, όπως αποκρυσταλλωθήκαν στο εκλογικό αποτέλεσμα το οποίο καταγράφηκε», σημείωσε αρχικά.

«Αυτό είναι αυτονόητο για το ΠΑΣΟΚ και την ιστορική του διαδρομή. Αυτό είναι χρέος μας απέναντι στους πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν και απαιτούν από εμάς να πορευθούμε ακόμη πιο δυναμικά στο επόμενο διάστημα. Και αυτό προϋποθέτει την εξαγωγή ολοκληρωμένων συμπερασμάτων από αυτή την εκλογική μάχη», πρόσθεσε.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ