«Εδώ δίπλα μια γιαγιά επιπλέει… είναι πνιγμένη» – Ανατριχίλα στον αέρα του ΣΚΑΪ (vid)

Σοκαριστική μαρτυρία κατοίκου του Παλαμά, της πλημμυρισμένης κωμόπολης της Καρδίτσας, η οποία έχει καλυφθεί από το νερό μετά την πρωτοφανή κακοκαιρία.

Ο κ. Γιάννης Χατζής, μιλώντας στον αέρα του ΣΚΑΪ, στην εκπομπή Δεκατιανούς, «πάγωσε» τους πάντες όταν ανέφερε πως κοντά του βρισκόταν μια ηλικιωμένη γυναίκα που επέπλεε νεκρή στο νερό. «Εδώ δίπλα μια γιαγιά επιπλέει στο νερό δίπλα στην κουζίνα. Είναι πνιγμένη», είπε ο κ. Χατζής προκαλώντας σοκ στους παρουσιαστές.

«Έχουμε ενημερώσει και μας είπαν ότι πρώτα θα πάρουν τους ζωντανούς και μετά τους νεκρούς. Είναι και άλλοι ηλικιωμένοι εδώ που έμεναν μόνοι τους. Ήταν μωράκια που έπρεπε να σωθούν πρώτα. Η γιαγιά δεν πρόλαβε, πνίγηκε», πρόσθεσε. «Έχουμε σοκαριστεί με αυτό που μας λέτε», είπαν σοκαρισμένοι οι δημοσιογράφοι από το πλατό.

Τα ζώα περνούν σαν να είναι βάρκες, πτώματα. Τα σπίτια έχουν κατεδαφιστεί», είπε στη συνέχεια.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Το πολιτικό παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία ΠΑΟΚ – Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα

Η ελληνική κυβέρνηση αρνείται εμπλοκή στη συμφωνία του Α.Σ. ΠΑΟΚ με τον Αριστοτέλη Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα. «Δεν γνωρίζαμε για το deal», ανέφερε πηγή του Μαξίμου. Η συμφωνία αφορά πλήρη ιδιωτική χρηματοδότηση.

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...