«Εγώ συμπαθώ τον Σημίτη…» – Παρατράγουδα από τον Λοβέρδο χωρίς ντροπή

Ψάχνοντας για ψήφους ο Ανδρέας Λοβέρδος ξεπέρασε τα όρια αυτοεξευτελισμού, και βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Πάνια και του Ψινάκη, δίνοντας παράσταση…

Μεταξύ άλλων, «έθαψε» την Εύα Καϊλή, που τον είχε στηρίξει όταν νόμιζε ότι μπορεί να γίνει πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Υπέπεσε σε ένα από τα αμαρτήματα, την απληστία», είπε, υπονοώντας ότι… επιδίωξε πολλά. Με λιγότερα θα τη σκαπουλάριζε….

Παρότι νομικός, δεν σεβάστηκε -πέρα από το τεκμήριο αθωότητας- ότι η υπόθεση της ευρωβουλευτίνας «φίλης του για 20 χρόνια», βρίσκεται ακόμη στην προανάκριση. Δεν της έχει απαγγελθεί καμία κατηγορία.

Ξεχνώντας ότι ο ίδιος, υπήρξε για δυο χρόνια υπόδικος με συγκεκριμένη και βαριά κατηγορία δωροληψίας από τη Νοβάρτις – προτού απαλλαγεί με βούλευμα, που επικρίθηκε από πολλούς.

Κάποιοι πολιτικοί δεν έχουν ιερό και όσιο. Αλλά όχι και τόσα… παρατράγουδα στο κόμμα του Ανδρέα Παπανδρέου και του Σημίτη.

Ανάμεσά τους πάντως είπε «Εγώ συμπαθώ τον Κώστα Σημίτη, αυτός με έβαλε στην πολιτική».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;