«Είχαν πει ότι είμαι το τρίτο πρόσωπο στον γάμο Σεφερλή – Τσαβαλιά»

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μίλησε στην κάμερα του Happy Day και στην Ευάννα Ζουμπούρογλου για τις φήμες που τη θέλουν να έχει χωρίσει με τον Κώστα Πηλαδάκη, ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση.

«Εγώ με την σχέση μου είμαι μια χαρά, όχι δεν ισχύει ότι έχουμε χωρίσει. Δεν με ενοχλούν καθόλου αυτά τα δημοσιεύματα» είπε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

«Επειδή καθυστέρησε ο γάμος που είχα πει ότι θα γίνει φέτος, αλλά ήταν φυσικό και επόμενο όταν το καλοκαίρι ήμουν στο θέατρο και ο Κώστας είχε δουλειές, δεν υπήρχε χρόνος να γίνει κάτι τέτοιο και δεν θέλω να κάνω βιαστικές κινήσεις και να μην το απολαύσω» συνέχισε.

«Κατά καιρούς έχουν ειπωθεί πάρα πολλά αβάσιμα σχόλια. Είχαν πει ότι ήμουν το τρίτο πρόσωπο στον γάμο Σεφερλή – Τσαβαλιά. Ήμουν στο θίασο του Μάρκου και είχαν βγάλει τέτοια θέματα. Κάποια στιγμή είπαν ότι κάτι τρέχει με τον Ντάνο που βγήκαμε και είπαμε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Υπάρχουν κατά καιρούς αυτά» κατέληξε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Φαραντούρης «αυτοπροτείνεται» για την ηγεσία του κόμματος Καρυστιανού

Η αστραπιαία κίνηση του ευρωβουλευτή μετά τη δήλωση της προέδρου του Συλλόγου Τεμπών

Σκιώδεις σύμμαχοι πίσω από το κόμμα Καρυστιανού: Οι δύο αμφιλεγόμενοι επιχειρηματίες και το παρασκήνιο της στήριξης

Ερωτήματα για τη χρηματοδότηση και τις «πλάτες» του νέου φορέα – Ένας «παίκτης» των media με εκκλησιαστικές διασυνδέσεις και ένας εκφραστής του πατριωτικού χώρου φέρονται να κινούν τα νήματα – Το ιδεολογικό «μωσαϊκό» που προκαλεί αντιδράσεις

Μυστικό δείπνο Ηλιόπουλου – Καρυστιανού: Η Μάνα των Τεμπών στα βαθιά νερά της διαπλοκής

Ραντεβού σε πριβέ περιβάλλον για τον εφοπλιστή και την «Μάνα των Τεμπών» – Η γνωριμία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με την Μαρία Καρυστιανού τροφοδοτεί σενάρια για ισχυρή οικονομική στήριξη στον υπό ίδρυση πολιτικό φορέα – Εισαγωγή στα «βαθιά» της διαπλοκής ή αναζήτηση συμμάχων για την κάθαρση;

Το «ταμείο» του νέου κόμματος: Ποιοι χρηματοδοτούν την Καρυστιανού;

Το παρασκήνιο των επαφών με επιχειρηματίες και ο ρόλος του στενού πυρήνα