Είναι γεγονός: Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσίασε το Πόθεν Έσχες του (docs)

Στη δημοσιότητα έδωσε το πόθεν έσχες του, όπως είχε προαναγγείλει, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Θεσσαλονίκη, ενόψει των ευρωεκλογών της Κυριακής (9.6.24).

Ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε στη δημοσιότητα το πόθεν έσχες του, το οποίο έχει βρεθεί τις τελευταίες ώρες στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης. Παράλληλα, δημοσιοποίησε και την περιουσιακή κατάσταση του συζύγου του Τάιλερ Μακμπέθ.

Στο έγγραφο αναφέρεται πως το 2023 ο Στέφανος Κασσελάκης είχε εισοδήματα ύψους 1,9 εκατ. ευρώ, καταθέσεις 20,1 χιλ. ευρώ, δανειακές υποχρεώσεις ύψους 1,69 εκατ. ευρώ, συμμετοχές σε επιχειρήσεις που αντιστοιχούν σε 670,9 χιλ. Ενώ σε επενδυτικά προϊόντα έχει τοποθετημένα 2,8 εκατ. ευρώ.

Νωρίτερα:

Σε εξέλιξη η προεκλογική ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, στη Θεσσαλονίκη, όπου θα αποκάλυψε την περιουσιακή του κατάσταση, το Πόθεν Έσχες του δηλαδή, σε γιγαντοοθόνη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε αρχικά στη Θεσσαλονίκη όπου τόνισε πως παραδοσιακά βιώνει μια μεγάλη κοροϊδία από το κράτος τόνισε χαρακτηριστικά πως θα ασχοληθεί προσωπικά με την πόλη. Επίσης επανέλαβε για ακόμη μια φορά πως δεν έχει μπει στον πολιτική για να βγάλει χρήματα αλλά για να προσφέρει.

«Δεν πήρα ποτέ ούτε ένα ευρώ δημόσιο χρήμα και δεν ήρθα εδώ για να βγάλω ένα ευρώ στην πλάτη του ελληνικού λαού. Οι πειρατές δεν βρίσκονται στην Κουμουνδούρου, αλλά εκεί που χρωστούν 500 εκατ. ευρώ».

Στη συνέχεια, είπε πως αποφάσισε να βρεθεί δίπλα σε “αυτόν τον έντιμο άνθρωπο, τον Αλέξη Τσίπρα” όταν οι υπόλοιποι τον εγκατέλειπαν.

«Δεν ήμουν έτοιμος όταν κατέθεσα υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Μπήκα στη μάχη με μισά ελληνικά, αλλά με ολόκληρη ψυχή. Εσείς με φτιάξατε, είμαι σάρκα από τη σάρκα σας».

Όπως τόνισε ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κοστολογημένο πρόγραμμα και κατηγόρησε την κυβέρνηση για fake news και επικαλέστηκε το γενικό λογιστήριο του κράτους.

«Τι ωραία, ΣΥΡΙΖΑ τέλος. Θα έχουμε τον Ανδρουλάκη να κοιμάται κι εμείς να αδειάζουμε τα ταμεία», σκέφτονταν στην κυβέρνηση. Αναστήσατε το ΣΥΡΙΖΑ για να μην έχει η κυβέρνηση την αντιπολίτευση που τη βολεύει», τόνισε χαρακτηριστικά.

Επίσης ζήτησε από τους πολίτες να στείλουν μήνυμα στη Νέα Δημοκρατία στις προσεχείς ευρωεκλογές και να την τιμωρήσουν για την αλαζονεία της.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε και την αυτοκριτική του ως προς τη διαχείριση της δικής του εικόνας.

«Δεν έχω τίποτα να σας κρύψω αλλά εδώ στην Ελλάδα αυτό μπορεί να θεωρηθεί ως επιδειξιμανία. Δε γεννήθηκα πλούσιος, η ζωή μου είχε ρωγμές. Και το τελευταίο δολάριο μου είναι φορολογημένο. Μου ζητούν το Πόθεν Έσχες μου ενώ δεν ήμουν στην Ελλάδα. Γιατί είναι τόσο απατεώνες που δεν έχουν ανοίγει το πρόγραμμα για να καταβάλλουν το Πόθεν Έσχες όλοι οι υπόχρεοι.

Περισσότερα σε λίγο…

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα τρία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που αν «πέσει» ο Στέφανος Κασσελάκης «χάνονται»

Η Πυθία αποκαλύπτειΑς μην γελιόμαστε. Τα φαινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ...

Η «βόμβα» που έχει στο συρτάρι του ο Στέφανος Κασσελάκης για τον Αλέξη Τσίπρα

Η Πυθία αναρωτιέται Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Ο...

To μαρτυριάρικο παρεάκι της COSMOTE στην Κίμωλο και τα χαμένα εσώρουχα της «κακιάς» μάγισσας με τα κοτσιδάκια

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου.Το καλοκαίρι έχει μπει...