Δώρο Ιβάν Σαββίδη με Ραζβάν Λουτσέσκου

Η ημέρα των Χριστουγέννων επεφύλασσε ένα ευχάριστο νέο για την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Ιβάν Σαββίδης και Ραζβάν Λουτσέσκου συμφώνησαν στην επέκταση της συνεργασίας του Ρουμάνου τεχνικού με την ΠΑΕ, η οποία μάλιστα όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά θα είναι πολυετής. 

Ο πολυνίκης προπονητής που οδήγησε τον ΠΑΟΚ το 2019 στην κατάκτηση του μοναδικού νταμπλ της ιστορίας του, παίρνοντας μάλιστα αήττητος το πρωτάθλημα, έχει την τρέχουσα σεζόν τους Θεσσαλονικείς στην κορυφή της Super League ενώ νωρίτερα τους είχε οδηγήσει στην πρώτη θέση του ομίλου και την απευθείας πρόκριση στους “16” του UEFA Europa Conference League.

Οι λεπτομέρειες θα τακτοποιηθούν από τους αρμόδιους και το συμβόλαιο θα υπογραφεί τις επόμενες μέρες μετά την άδεια που έχει το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ. Το τρέχον συμβόλαιο του Λουτσέσκου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024 κι απομένει να φανεί ποια θα είναι η χρονική διάρκεια του νέου αλλά και οι υπόλοιπες λεπτομέρειες. 

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1