Δύσκολες στιγμές για τον Κυριάκο Μητσοτάκη: Προβληματισμένος βρήκε καταφύγιο σε βίλα στα βόρεια προάστια

Έπειτα από την ομιλία του στην πλατεία Συντάγματος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετέβη σε σπίτι φιλικού ζεύγους, στα βόρεια προάστια, όπως μεταδίδει το olympia.gr. Είναι ένα καταφύγιο, όπου εκεί κάνει και τις μεγαλύτερες αποκαλύψεις – πολιτικές εξομολογήσεις.

Φανερά προβληματισμένος λοιπόν ο Μητσοτάκης, μιλώντας σε εξαιρετικά οικείο περιβάλλον, εξέφρασε την ανησυχία του για το εκλογικό αποτέλεσμα το οποίο μπορεί να μην επηρεάζει την κοινοβουλευτική του παντοδυναμία, θέτει όμως υπό αμφισβήτηση κάποια σχέδια του για το άμεσο μέλλον.

Εκεί ακριβώς ήταν που ο πρωθυπουργός αποκάλυψε ότι δεν πρόκειται να προτείνει την Σακελλαροπούλου για πρόεδρο της Δημοκρατίας, παρότι έχει δεσμευτεί προσωπικά απέναντι της. Εάν σήμερα οι κάλπες του δώσουν μεγάλο ποσοστό, που να υπερβαίνει τις προσδοκίες του, ίσως να το πράξει. Με το 31% (μπορεί και πολύ χαμηλότερα) όμως που αναμένει να πάρει, καθίσταται αυτομάτως έρμαιο των δεκάδων βουλευτών του που του έχουν διαμηνύσει πως δεν πρόκειται να δεχτούν την ανανέωση της θητείας της νυν προέδρου.

Προκειμένου λοιπόν να συσπειρώσει την κοινοβουλευτική του ομάδα και να μην πάθει Βατερλώ, θα προτείνει κατά πάσα πιθανότητα τον πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα. Εκτός εάν επιβεβαιωθεί το σενάριο που μας εξομολογήθηκε κορυφαίος μιντιακός παράγοντας που ξέρει τον Κυριάκο καλύτερα από όλους: Εάν δεν του κάτσει η θέση του επιτρόπου άμυνας της Ευρώπης, ο Μητσοτάκης θα προτείνει τον εαυτό του για πρόεδρο της Δημοκρατίας!

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ