Δύσκολα τα πράγματα για τον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου – Η Έλενα Ακρίτα τον πηγαίνει στα δικαστήρια (pic)

Σε μια οργισμένη ανάρτηση η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Ακρίτα διαμηνύει στον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου ότι προσφεύγει άμεσα εναντίον του στα δικαστήρια, διαμαρτυρόμενη για ανάρτηση του τελευταίου που την εμπλέκει σε «ρουσφέτι» προς υπάλληλο ΣΔΟΕ.

Συγκεκριμένα, ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου αναφέρει:

ΚΟΥΙΖ (με ουρά)! Αληθεύει,ότι η κα.Ε.Ακρίτα έχει αποσπάσει στο γραφείο της-κατόπιν δικού της αιτήματος-πρ. υπάλληλο ΣΔΟΕ (για να τν προστατεύσει;) όταν άρχισε ο πειθαρχικός έλεγχος, γιατί διέρρεε-ως μη όφειλε!-φορολογικά στοιχεία για «πολιτική» χρήση; Κα. Ακρίτα;

Η βουλευτής απάντησε άμεσα τονίζοντας ότι θα κάνει εναντίον του μήνυση και αγωγή, ενώ θα τον παραπέμψει και στο πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ.

Στην ανάρτησή της τονίζει:

Πάρε μια μήνυση και μια αγωγή να δεις αν αληθεύει. Ψεύτη! Άθλιε συκοφάντη! Για φερε το …αίτημα να το δούμε. Ποιος είναι αυτός ο δήθεν συνεργάτης, ονοματάκι δεν έχει;
Κι επειδή δεν έχω τίποτα να κρύψω, ούτε 41 ακίνητα, ούτε οφσορ, ούτε ένα ευρώ χρέος στις τράπεζες όπως οι εργοδότες σου όλα στο φως: έχω δυο επιστημονικούς συνεργάτες τον Πέτρο Μωραΐτη και τον Χρηστο Κανελλόπουλο και μια αποσπασμένη υπάλληλο την Ξένια Βασιλειου. Και κανείς τους δεν έχει εργαστεί στο ΣΔΟΕ.
Εκτός από τα ένδικα μέσα, σε παραπέμπω και στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ.

Σε νεότερη ανάρτησή της, η Έλενα Ακρίτα τονίζει ότι είναι κοινή πρακτική των βουλευτών όλων των κομμάτων, συμπεριλαμβανομένης της ΝΔ, να διατηρούν τρεις από τους πέντε επιστημονικούς συνεργάτες που δικαιούνται και τους άλλους δύο να τους διαθέτουν για να καλυφθούν άλλες ανάγκες. Επαναλαμβάνει επίσης ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του Μπάμπη Παπαπαναγιώτου.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το «ταμείο» του νέου κόμματος: Ποιοι χρηματοδοτούν την Καρυστιανού;

Το παρασκήνιο των επαφών με επιχειρηματίες και ο ρόλος του στενού πυρήνα

Ο Φαραντούρης «αυτοπροτείνεται» για την ηγεσία του κόμματος Καρυστιανού

Η αστραπιαία κίνηση του ευρωβουλευτή μετά τη δήλωση της προέδρου του Συλλόγου Τεμπών

Μυστικό δείπνο Ηλιόπουλου – Καρυστιανού: Η Μάνα των Τεμπών στα βαθιά νερά της διαπλοκής

Ραντεβού σε πριβέ περιβάλλον για τον εφοπλιστή και την «Μάνα των Τεμπών» – Η γνωριμία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με την Μαρία Καρυστιανού τροφοδοτεί σενάρια για ισχυρή οικονομική στήριξη στον υπό ίδρυση πολιτικό φορέα – Εισαγωγή στα «βαθιά» της διαπλοκής ή αναζήτηση συμμάχων για την κάθαρση;