Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Το βίντεο με το αμαρτωλό αλισβερίσι κορυφαίου Έλληνα πολιτικού με πασίγνωστο οικονομικό παράγοντα – Η βαλίτσα με τις 50.000 ευρώ

  Periodista

  Ακόμη πιο βαθιά, ακόμη πιο έντονη υπήρξε η σήψη και η διαφθορά τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από το πολιτικό προσωπικό του «χθες». Όσα έρχονται στην επιφάνεια (σκάνδαλο Novartis, ΚΕΕΛΠΝΟ, Siemens κλπ) αντικατοπτρίζουν και αποκαλύπτουν ένα μόνο μικρό μέρος του εγκλήματος που διαπράχθηκε σε βάρος του ελληνικού λαού. 

  Αν ισχύουν μόνο τα μισά από όσα έχουν αρχίσει να λέγονται το τελευταίο χρονικό διάστημα, τώρα που ο φόβος κάνει τα στόματα να ανοίγουν, τότε θα προκληθεί τεκτονικός πολιτικός σεισμός, όμοιος με τον οποίο δεν θα έχει υπάρξει.

  Ακούσαμε λοιπόν και το μεταφέρουμε: Λέγεται πως «κυκλοφορεί» βίντεο με το αμαρτωλό αλισβερίσι ανάμεσα σε κορυφαίο πολιτικό και πασίγνωστο οικονομικό παράγοντα.

  Λέγεται πως ο κορυφαίος πολιτικός, την εποχή (και δεν είναι μακριά) που «έλυνε και έδενε», την εποχή που πολλά περνούσαν από το χέρι του, έπαιρνε κάθε μήνα 50.000 ευρώ από τον πασίγνωστο οικονομικό παράγοντα και μάλιστα σε βαλίτσα. Μια τέτοια συναλλαγή λέγεται πως περιλαμβάνει το βίντεο που κάποιοι έχουν στα χέρια τους και αν προβληθεί οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές και οι ανατροπές μεγάλες. Ο οικονομικός παράγοντας, το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχει φοβηθεί και έχει αρχίσει να κελαηδάει. Έτσι λένε.

  Δεν ξέρουμε τι θα έλθει και τι όχι στην επιφάνεια. Εκείνο που διαπιστώνουμε είναι πως ο πολιτικός της ιστορίας μας είναι υπερδραστήριος τον τελευταίο καιρό και δείχνει από τις κινήσεις του πως είναι τρομοκρατημένος για τα όσα θα ακολουθήσουν. 

  Πάντως σκεφτήκαμε απευθείας αυτό που έγραψε ο Φαήλος Κρανιδιώτης πρόσφατα (Διαβάστε ΕΔΩ). Διαβάστε τι έγραψε μεταξύ άλλων ο άλλοτε στενός φίλος του Αντώνη Σαμαρά: «Διότι προφανώς δεν τον κρατάνε (Τον Αλέξη Τσίπρα). Εάν είχε σταθεί σούζα στους προθαλάμους και τον είχανε σε κάμερες να παντελονιάζει μαύρο χρήμα, τότε απλά θα του είχαν ψιθυρίσει δύο φωνήεντα…»!

  Κάμερες και μαύρο χρήμα, που κάποιος το παντελονιάζει. Τι γνωρίζει άραγε ο Φαήλος Κρανιδιώτης και για ποιον;

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ