Το βίντεο με το αμαρτωλό αλισβερίσι κορυφαίου Έλληνα πολιτικού με πασίγνωστο οικονομικό παράγοντα – Η βαλίτσα με τις 50.000 ευρώ

Periodista

Ακόμη πιο βαθιά, ακόμη πιο έντονη υπήρξε η σήψη και η διαφθορά τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από το πολιτικό προσωπικό του «χθες». Όσα έρχονται στην επιφάνεια (σκάνδαλο Novartis, ΚΕΕΛΠΝΟ, Siemens κλπ) αντικατοπτρίζουν και αποκαλύπτουν ένα μόνο μικρό μέρος του εγκλήματος που διαπράχθηκε σε βάρος του ελληνικού λαού. 

Αν ισχύουν μόνο τα μισά από όσα έχουν αρχίσει να λέγονται το τελευταίο χρονικό διάστημα, τώρα που ο φόβος κάνει τα στόματα να ανοίγουν, τότε θα προκληθεί τεκτονικός πολιτικός σεισμός, όμοιος με τον οποίο δεν θα έχει υπάρξει.

Ακούσαμε λοιπόν και το μεταφέρουμε: Λέγεται πως «κυκλοφορεί» βίντεο με το αμαρτωλό αλισβερίσι ανάμεσα σε κορυφαίο πολιτικό και πασίγνωστο οικονομικό παράγοντα.

Λέγεται πως ο κορυφαίος πολιτικός, την εποχή (και δεν είναι μακριά) που «έλυνε και έδενε», την εποχή που πολλά περνούσαν από το χέρι του, έπαιρνε κάθε μήνα 50.000 ευρώ από τον πασίγνωστο οικονομικό παράγοντα και μάλιστα σε βαλίτσα. Μια τέτοια συναλλαγή λέγεται πως περιλαμβάνει το βίντεο που κάποιοι έχουν στα χέρια τους και αν προβληθεί οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές και οι ανατροπές μεγάλες. Ο οικονομικός παράγοντας, το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχει φοβηθεί και έχει αρχίσει να κελαηδάει. Έτσι λένε.

Δεν ξέρουμε τι θα έλθει και τι όχι στην επιφάνεια. Εκείνο που διαπιστώνουμε είναι πως ο πολιτικός της ιστορίας μας είναι υπερδραστήριος τον τελευταίο καιρό και δείχνει από τις κινήσεις του πως είναι τρομοκρατημένος για τα όσα θα ακολουθήσουν. 

Πάντως σκεφτήκαμε απευθείας αυτό που έγραψε ο Φαήλος Κρανιδιώτης πρόσφατα (Διαβάστε ΕΔΩ). Διαβάστε τι έγραψε μεταξύ άλλων ο άλλοτε στενός φίλος του Αντώνη Σαμαρά: «Διότι προφανώς δεν τον κρατάνε (Τον Αλέξη Τσίπρα). Εάν είχε σταθεί σούζα στους προθαλάμους και τον είχανε σε κάμερες να παντελονιάζει μαύρο χρήμα, τότε απλά θα του είχαν ψιθυρίσει δύο φωνήεντα…»!

Κάμερες και μαύρο χρήμα, που κάποιος το παντελονιάζει. Τι γνωρίζει άραγε ο Φαήλος Κρανιδιώτης και για ποιον;

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;