Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου 2021

H ΕΥΔΑΠ, το δίλημμα της Ψυττάλειας και η ακύρωση του διαγωνισμού

Μετά από ένα άρθρο κατά του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΕΥΔΑΠ η ιστοσελίδα powergame.gr επιχειρεί να φωτίσει λίγο περισσότερο το θέμα της ανάθεσης των 320...
More

  Latest Posts

  «Nταβατζήδες»: Σεισμό προκαλεί βιβλίο στενού συνεργάτη του Κώστα Καραμανλή για τις «πέντε οικογένειες που κυβερνούν την Ελλάδα» και τη διαπλοκή

  Πριν από δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια, ο Κώστας Καραμανλής, αναφερόμενος στις προοπτικές της διακυβέρνησης της χώρας από τον ίδιο και την κυβέρνησή του, έκανε μια σημαντική, ιστορική θα λέγαμε, αναφορά.

  Αναφέρθηκε «σε πέντε οικογένειες που κυβερνούν την Ελλάδα», τους οποίους, μάλιστα, κατονόμασε ως «νταβατζήδες».

  Σ’ αυτό το τεράστιο θέμα, αναφέρεται στο βιβλίο του με τίτλο «Οι νταβατζήδες», ο Νίκος Καραχάλιος, ένας άνθρωπος που ήταν κοντά στον Κώστα Καραμανλή επί σειράν ετών, ως Διευθυντής Στρατηγικού Σχεδιασμού.

  Λέει λοιπόν, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Καραχάλιος:

  «Οι 5 οικογένειες που κυβερνούν την Ελλάδα, όπως τις ονομάτισε ο Κώστας Καραμανλής στο ιστορικό πια τραπέζι του Μπαϊρακτάρη το 2004, πνέουν τα λοίσθια.

  Αν ρωτήσετε τους 7 από τους 9 Πρωθυπουργούς που προσπάθησαν να κυβερνήσουν τη Χώρα μας από το ‘81 και μετά “ποιο ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετώπιζαν κάθε φορά που προσπαθούσαν να αλλάξουν έστω και λίγο το status quo”, όλοι συγκλίνουν –παρά τις μεγάλες διαφορές τους- σε μια απάντηση: “η Διαπλοκή, οι ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ!”».

  Από τις Εκδόσεις Ινφογνώμων.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ