Τετάρτη, 4 Αυγούστου 2021

Πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Intrakat

Πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Intrakat, κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκαν τα σημαντικά γεγονότα του 2020 καθώς και ο...
More

  Latest Posts

  Αποκάλυψη τώρα: Δώρο 180 εκατ. ευρώ από την κυβέρνηση σε «Εθνικό Κατασκευαστή»

  Periodista

  Η αθλιότητα δεν έχει τέλος! Διαβάστε τι σκέφτηκαν: 

  Έφτιαξαν φωτογραφικούς διαγωνισμούς, στους οποίους για να πάρει μέρος μία εταιρεία θα έπρεπε να έχει για το 2018 τα εξής: 

  1. Λόγο κυκλοφορούντος ενεργητικού/βραχυπρόθεσμων υποχρεώσεων >1,5

  2. Σύνολο υποχρεώσωε/ Σύνολο παθητικού <0,7

  3. Σύνολο ιδίων κεφαλαίων / Σύνολο υποχρεώσεων > 1,0

  Δηλαδή καμία από τις μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες δεν πληροί αθροιστικά όλους αυτούς τους όρους οικονομικής ευρωστίας εκτός από μία θυγατρική, την Ηλέκτωρ του ομίλου Ελλάκτωρ. 

  Αφού κύριοι είστε τόσο εύρωστοι οικονομικά, γιατί ταλαιπωρείτε την αγορά και δεν πληρώνετε τις υποχρεώσεις του ομίλου σας; 

  Οι διαγωνισμοί αφορούν στο εργοστάσιο Μηχανικής Ανακύκλωσης Άνω Λιοσίων προϋπολογισμού 100 εκατ. ευρώ, το οποίο επεξεργάζεται σκουπίδια του Λεκανοπεδίου Αττικής, το νέο κύτταρο Φυλής προϋπολογισμού 30 εκατ. ευρώ και το νέο έργο Πράσινου προϋπολογισμού 50 εκατ. Ευρώ του Δήμου Αθηναίων. Δηλαδή ένα δωράκι 180 εκατ. ευρώ του οποίου το κόστος πληρώνει ο ελληνικός λαός για να σωθεί η περιουσία των «αδελφών» που πιέζουν με κάθε τρόπο το Μέγαρο Μαξίμου. 

  Τα γνωρίζουν όλα αυτά οι κύριοι Μητσοτάκης και Πατούλης ή μήπως η κυβερνηση δεν εκβιάζεται; 

  Για την τιμή επεξεργασίας των σκουπιδιών θα γράψουμε αναλυτικά σε επόμενο ρεπορτάζ. 

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ