Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Υπόθεση Noor 1: Καταδικάστηκαν τα ΜΜΕ του Μαρινάκη για συκοφαντικό άρθρο του Άδωνι (pic)

  Αποζημίωση ύψους 15.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμηση κέρδισε ο Πάνος Καμμένος από τα ΜΜΕ του Βαγγέλη Μαρινάκη. Όπως ενημερώνει ο Γιάννης Απατσίδης, συνήγορος του πρώην υπουργού, η αποζημίωση αφορά ψευδές ισχυρισμό ότι ο Πάνος Καμμένος δήθεν γνώριζε και έκανε από κοινού ταξίδι με την Εισαγγελέα Εφετών που άσκησε τις διώξεις για την υπόθεση του Noor1,  Ειρήνη Τζίβα.

  Ο δικηγόρος τονίζει ότι κρίθηκε ως συκοφαντικό το άρθρο του Άδωνι Γεωργιάδη, τον οποίο καλεί να ζητήσει συγγνώμη από την Ειρήνη Τζίβα.

  Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιάννη Απατσίδη:

  «Εξεδόθη απόφαση με την οποία επιδικάζονται στον εντολέα μου σε αυτή τη δίκη Παναγιώτη Καμμένο 15.000 ευρώ, σε βάρος των ΜΜΕ του Ευάγγελου Μαρινάκη, για συκοφαντική δυσφήμηση, λόγω του ψευδούς ισχυρισμού ότι δήθεν γνώριζε και έκανε από κοινού ταξίδι με την Εισαγγελέα Εφετών που άσκησε τις γενναίες διώξεις για την υπόθεση του Noor1, κ. Ειρήνη Τζίβα.

  Κρίθηκε ως συκοφαντικό το άρθρο του Υπουργού της ΝΔ, κυρίου Αδ. Γεωργιάδη, ο οποίος πρέπει άμεσα κατά τη γνώμη μου να ζητήσει συγνώμη από την κυρία Ειρήνη Τζίβα, την οποία εξίσου συκοφάντησε, στοχοποίησαν δε ανελέητα κάποια στελέχη της ΝΔ και κάποιοι επίορκοι ανώτατοι δικαστικοί λειτουργοί».

  Ανάρτηση στο Facebook
  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ