Τρίτη, 2 Αυγούστου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Τεράστιο θέμα με την εμπλοκή Λοβέρδου στο σκάνδαλο Novartis

  Ερώτηση στον υπουργό Δικαιοσύνης κατέθεσαν 42 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με πρωτοβουλία του Παύλου Πολάκη, φέρνοντας στην επιφάνεια την απουσία δήλωσης παράστασης πολιτικής αγωγής από την πλευρά του Δημοσίου σε σχέση με την ποινική εμπλοκή του Ανδρέα Λοβέρδου στο σκάνδαλο Novartis.
  Αφορμή… υπήρξε η απαλλακτική πρόταση που υπέβαλε η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών, Μαρία Κάψου, προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών για τον Α. Λοβέρδο, σχετικά με τις κατηγορίες που του έχουν αποδοθεί στην υπόθεση Novartis.


  Σύμφωνα με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ η συγκεκριμένη απαλλακτική πρόταση στηρίζεται σε πρόδηλα νομικά και ουσιαστικά σφάλματα, παραλείψεις και ασάφειες, αβάσιμους και καινοφανείς συλλογισμούς, παραποίηση εγγράφων και εσφαλμένη εφαρμογή και ερμηνεία του νόμου.


  Μαζί με την ερώτηση κατατέθηκε και σχετικό έγγραφο με το οποίο αποδεικνύονται πλήρως όλα τα παραπάνω.

  Τα ως άνω κατατέθηκαν στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών για να συσχετιστούν με την ποινική δικογραφία  του Α. Λοβέρδου και ακολούθως γνωστοποιήθηκαν και στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.
  Όπως χαρακτηριστικά  έχει δηλώσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας: «εμείς θα σας πάμε μέχρι τέλους… η Δικαιοσύνη θα επιστρέψει».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ