Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2022

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Στις 2 Μαρτίου η απολογία της Ελένης Τουλουπάκη για την υπόθεση Novartis

  Προθεσμία για τις 2 Μαρτίου έλαβε η εισαγγελέας Ελένη Τουλουπάκη, προκειμένου να απολογηθεί στην ειδική ανακρίτρια του Αρείου Πάγου Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου για σειρά αδικημάτων τα οποία σχετίζονται με τους χειρισμούς της, ως επικεφαλής στην εισαγγελία Διαφθοράς, στην υπόθεση της Novartis.

  Βασικός κατηγορούμενος στην εν λόγω έρευνα που διεξάγεται στον Άρειο Πάγο, είναι ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, ο οποίος μετά τη δίωξη που άσκησε σε βάρος του η Βουλή ερευνάται από την ειδική ανακρίτρια για χειραγώγηση της έρευνας για τη Novartis με στόχο να καταστούν συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα κατηγορούμενοι.

  Μεταξύ άλλων, ο κ. Παπαγγελόπουλος κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε κατάχρηση εξουσίας, ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος, απόπειρα εκβίασης, δωροληψία, κ.ά. Να σημειωθεί ότι η κ. Τουλουπάκη αρνείται τις κατηγορίες που της έχουν απαγγελθεί και σε πρόσφατη δήλωσή της, μεταξύ άλλων, έχει καταγγείλει «ακραίες συκοφαντικές επιθέσεις και πιέσεις κάθε είδους».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ