Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Σοκαριστικό βίντεο με επίθεση του Ξανθού στον ΣΥΡΙΖΑ: «Γηρασμένο κόμμα» – Ρουκέτες για την επικοινωνία της Κουμουνδούρου (vid)

  Ο βουλευτής και τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Ανδρέας Ξανθός, σχολίασε την απήχηση του ΣΥΡΙΖΑ στους νέους και ειδικά σε όσους εργάζονται στο χώρο της Υγείας.

  Συγκεκριμένα, ο κ. Ξανθός, μιλώντας σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι «Είμαστε ένα κόμμα γηρασμένο, δεν έχουμε νέους ανθρώπους. Φανταστείτε στις εκλογές της ΕΙΝΑΠ (σ.σ. ‘Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών-Πειραιώς) δεν είχαμε κανένα ειδικευόμενο γιατρό να κατεβάσουμε στο ψηφοδέλτιο μας. Είχαμε κάποιους ελάχιστους επικουρικούς, ελάχιστους επιμελητές β΄ και οι περισσότεροι υποψήφιοι ήταν διευθυντές, άνθρωποι υπό συνταξιοδότηση».

  Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Απογευματινή», ο Ανδρέας Ξανθός μίλησε για γερασμένο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αναφέρθηκε στην ανυπαρξία επικοινωνιακής πολιτικής. Συγκεκριμένα, ο Ξανθός χαρακτήρισε «τραγική» την επικοινωνιακή επίδοση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην υπεροπλία της ΝΔ, άφησε σαφέστατα να εννοηθεί πως η περίφημη διεύρυνση προς τον χώρο του ΠΑΣΟΚ ήταν μια τρύπα στο νερό, καθώς στόχο είχε την προσέλευση μελών μιας χρήσεως, αλλά δεν οδήγησε μετά το συνέδριο στην ενδυνάμωση της «κοινωνικής δικτύωσης» του ΣΥΡΙΖΑ.

  Στην ίδια ομιλία, ο πρώην υπουργός επισήμανε την «κοινωνική ανυπαρξία» του ΣΥΡΙΖΑ και στο μέτωπο της συνδικαλιστικής εκπροσώπησης. Απευθυνόμενος στους συντρόφους του, είπε: «Αυτό είναι θέμα σε μεγάλο βαθμό, ανθρώπινου δυναμικού. Είμαστε ένα κόμμα γερασμένο, δεν έχουμε νέους ανθρώπους. Φανταστείτε, στις εκλογές της ΕΙΝΑΠ δεν είχαμε, νομίζω, κανέναν ειδικευόμενο γιατρό να κατεβάσουμε στο ψηφοδέλτιό μας. Είχαμε κάποιους ελάχιστους επικουρικούς, ελάχιστους επιμελητές Β’ και οι περισσότεροι υποψήφιοι ήταν διευθυντές, άνθρωποι υπό συνταξιοδότηση».

  Το βίντεο από την ανάρτηση του εκδότη της εφημερίδας «Απογευματινή», Γιάννη Κουρτάκη:

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ