Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Σκοτεινό παρασκήνιο πίσω από την υπόθεση των παρακολουθήσεων: Ο δικηγόρος της… Ενέργειας, τα «βαθιά λαρύγγια» του Μαξίμου, η «σιγανοπαπαδιά» που είναι προσκολλημένη στα ράσα της Μεσσηνίας και η σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ!

  Ένας δικηγόρος της …Ενέργειας, που εμφανίζεται ως μετρ των γνωμοδοτήσεων και ειδήμων των διαιτησιών (πάντα προς όφελος των μεγαλομετόχων των ισχυρών εταιριών του κλάδου που αποτελούν και μόνιμους χορηγούς στα συνέδρια – σεμινάρια που παραχωρεί και τα οποία γεμίζουν – εκτός των άλλων- την τσέπη του), βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τα ύποπτα και υπόγεια κέντρα που βρίσκονται πίσω από την υπόθεση των παρακολουθήσεων, όπως μεταδίδει το radar.gr!

  Διαβάστε τη συνέχεια του δημοσιεύματος:

  Η σχέση του με «χαμηλοβλεπούσες», «θεούσες» και «βαθιά λαρύγγια» του Μαξίμου είναι ως γνωστόν παλαιές, όταν για λογαριασμό συμφερόντων τροφοδοτούσε με στοιχεία το κυβερνών κόμμα – όταν ήταν στην Αντιπολίτευση- εις βάρος βασικών ανταγωνιστών τους!

  Ο εν λόγω «νταραβεριτζής», τον οποίο όλη η Διαπλοκή θεωρεί ότι τον «έχει δικό της», την ώρα που προαλείφεται για βουλευτικό αξίωμα με τον ΣΥΡΙΖΑ σε νησί του Ιονίου, συνεχίζει να συναντιέται και να τροφοδοτεί με στοιχεία εις βάρος της κυβέρνησης, την «σιγανοπαπαδιά» που είναι προσκολλημένη στα ιερά ράσα της Μεσσηνίας!

  Αυτά τα ολίγα προς το παρόν…

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ