Τρίτη, 9 Αυγούστου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Σενάριο διαπλοκής με πολλά χρήματα στην Ούρσουλα εμπλέκει τον Μητσοτάκη (vid)

  Ένα περίεργο σενάριο διακινείται τις τελευταίες ημέρες στην Κομισιόν. Σενάριο που πιθανόν να συνδέεται με την διαγραφή του Γιώργου Κύρτσου από τη ΝΔ, αν και είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι η συγκεκριμένη παραφιλολογία δεν ξεκίνησε από τον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή.

  Η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν που ήδη βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ευρωπαϊκών χωρών, φέρεται να συνδέεται με μία εταιρεία η οποία έλαβε μία τεράστια κρατική χρηματοδότηση από την… Ελλάδα!

  Η εν λόγω εταιρεία σύμφωνα με τις φήμες, ανήκει σε στενό συγγενικό της πρόσωπο.

  Εάν οι συγκεκριμένες πληροφορίες συνοδευτούν από στοιχεία, θα δημιουργήσουν πρόβλημα και στη χώρα μας, καθώς κάποιοι θα ισχυριστούν πως υπάρχει «σχέση διαπλοκής» της κυβέρνησης με την Πρόεδρο της κομισιόν, προκειμένου η τελευταία να επιδεικνύει «ανοχή» σε συγκεκριμένες πρακτικές.

  Οψόμεθα…

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ