Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Ρουκέτες Κοντονή για την επιχειρηματική αποτυχία Μαρινάκη: «Προσπαθεί να καλύψει τις αστοχίες του-Σωστή η δήλωση Μητσοτάκη»!

  Μιλώντας στην ιστοσελίδα sdna.gr, ο πρώην υπουργός επί ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρος Κοντονής αναφέρθηκε και στα όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον Ρέντη λίγες ώρες μετά το ντέρμπι, όπου έκανε λόγο για «μία από τις μεγαλύτερες σφαγές στην ιστορία από το πρώτο λεπτό» και υποστήριξε ότι «με έναν στημένο διαιτητή, από μία στημένη ομοσπονδία, στην οποία λειτουργεί το παρακράτος και το οργανωμένο έγκλημα. Τα έχω ξαναπεί. Είναι λυπηρό. Γι’ αυτό και πάμε από το κακό στο χειρότερο. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

  Αναφερόμενος, λοιπόν, στα λεγόμενα Μαρινάκη, ο κ. Κοντονής υποστήριξε πως «πρόκειται για μία προσπάθεια φανατισμού του οπαδικού κόσμου για να καλυφθούν επιχειρηματικές αστοχίες στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού».

  Εν συνεχεία ο κ. Κοντονής αναφέρθηκε και στα όσα υποστήριξε ο δημοσιογράφος, Αντώνης Καρπετόπουλος πως «όπως άλλαξε η ΕΠΟ επί Κοντονή, αυτό πρέπει να γίνει και τώρα». Αναφερόμενος, λοιπόν, σ’ αυτή την ατάκα ο πρώην υφυπουργός Αθλητισμού επισήμανε: «Εγώ δεν άλλαξα την ΕΠΟ, τους άλλαξα τα φώτα. Είχα επικοινωνήσει με την FIFA και την UEFA και ζήτησα να επέμβουν και να αναλάβουν τις ευθύνες τους, αλλιώς δεν ξεκινά το πρωτάθλημα. Η τότε Κυβέρνηση ήθελε να βάλει τάξη στο ποδόσφαιρο, όχι να επέμβει».

  Πώς σχολίασε τις δηλώσεις Μητσοτάκη ο Σταύρος Κοντονής

  Εν συνεχεία ο Σταύρος Κοντονής τοποθετήθηκε και σε όλα όσα είπε πριν από λίγο στον ΑΝΤ1 ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

  «Είναι σωστή δήλωση», επισήμανε, όμως εν συνεχεία επισήμανε: «Η Νέα Δημοκρατία έπρεπε να τα έλεγε και τότε. Όταν εγώ ανέλαβα δράση για να μπει τάξη στο ποδόσφαιρο, έλεγαν τότε ότι «εγώ οδηγώ το ελληνικό ποδόσφαιρο σε Grexit». Η Νέα Δημοκρατία ήταν το «κόμμα της παράγκας». Τότε έλεγε άλλα. Η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη έπρεπε να έχει και το στοιχείο της αυτοκριτικής».

  Καταλήγοντας, ο Σταύρος Κοντονής σχολίασε και τη θέση του Ολυμπιακού για την αλλαγές που πρέπει να γίνει στην ΕΠΟ και έσπευσε να θυμηθεί τι γινόταν, όταν επί ημερών του κατόπιν επικοινωνίας του με τη FIFA και την UEFA υπήρξαν εις βάρος του ανακοινώσεις από τον Ολυμπιακό.

  «Κατ’ αρχήν να ξεκαθαρίσω πως δεν έχω απολύτως τίποτα με τον Ολυμπιακό. Αυτοί, όμως, που λένε τώρα ότι πρέπει να γίνουν αλλαγές στην ΕΠΟ, όταν είχαμε αναλάβει ως κυβέρνηση δράση με κατηγορούσαν», επισήμανε και πρόσθεσε: «Γινόταν κάτι στην ΕΠΟ και έβγαζε ανακοίνωση ο Ολυμπιακός για μένα».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ