Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Ραγδαίες εξελίξεις στο σκάνδαλο Πάτση: Παρέμβαση του οικονομικού εισαγγελέα – Ζητά τα πόθεν έσχες του

  Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την… επιχειρηματική δραστηριότητα του βουλευτή Γρεβενών της ΝΔ, Ανδρέα Πάτση.

  Συγκεκριμένα παρέμβαση έκανε ο οικονομικός εισαγγελέας ζητώντας τα Πόθεν Έσχες του «γαλάζιου» βουλευτή προκειμένου να διερευνήσει σε πρώτη φάση, εάν υπάρχουν ενδείξεις τέλεσης από μέρους του αξιόποινων πράξεων όπως φοροδιαφυγή και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

  Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο επικεφαλής της Οικονομικής Εισαγγελίας, Χρήστος Παρμάκης, έχει υποβάλει σχετικό αίτημα προς την αρμόδια επιτροπή της Βουλής προκειμένου να του διαβιβαστούν τα σχετικά έγγραφα.

  Η εξέλιξη αυτή στριμώχνει ακόμα περισσότερο τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς εδώ και δύο χρόνια φαίνεται πως κάλυπταν τον Ανδρέα Πάτση.

  Υπενθυμίζεται ότι μετά από 3,5 χρόνια ανήθικου επιχειρείν με «κόκκινα» δάνεια πολιτών αλλά και αναθέσεων από δημόσιους φορείς και οργανισμούς, ο Ανδρέας Πάτσης διεγράφη από την Κ.Ο. της ΝΔ.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ