Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  «Ποσο ελεϊνός ψεύτης είσαι…» – Ο Πολάκης αποκαλύπτει τα ψέματα του Άδωνι στο σκάνδαλο Μαραβέγια (pic)

  Τα ψεύδη του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη σχετικά το σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον βουλευτή Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Μαραβέγια, αποκαλύπτει ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Παύλος Πολάκης, με ανάρτησή του στο Facebook, αναδεικνύοντας παράλληλα τις ευθύνες του πρώτου στην υπόθεση της χρηματοδότησης της εταιρίας του τελευταίου με 4,2 εκατ. ευρώ μέσω του Αναπτυξιακού Νόμου.

  «Πόσο ελεεινός ψεύτης είσαι Άδωνη Γεωργιάδη» επισημαίνει ο Παύλος Πολάκης, παραθέτοντας σειρά εγγράφων που διαψεύδουν όσα δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης από το βήμα της Βουλής ότι «ο ίδιος δεν είχε καμία εμπλοκή στη διαδικασία έγκρισης του αιτήματος χρηματοδότησης μέσω του αναπτυξιακού νόμου» και καταδεικνύει ότι το αίτημα χρηματοδότησης του βουλευτή Μαγνησίας είχε πάρει έγκριση.

  «Για να λες αυτά τα αχαρακτήριστη ψεύδη, Άδωνη Γεωργιάδη,την έχεις λερώσει τη φωλιά σου και σε αυτή την υπόθεση!!!», καταλήγει ο Παύλος Πολάκης στην παρέμβασή του, αφήνοντας σαφείς αιχμές για την εμπλοκή του κ. Γεωργιάδη.

  Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ