Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Οργή Μητσοτάκη: Χαμός με βουλευτές που έχουν σχέση με το σύστημα Μαρινάκη – Θα τους πετάξει εκτός ψηφοδελτίων

  Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι κυριολεκτικά εξοργισμένος από την απόλυτη σιωπή συγκεκριμένων βουλευτών που φέρονται να διατηρούν στενές σχέσεις με το συγκρότημα Μαρινάκη, καθώς μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν κάνει ούτε μισή δήλωση στήριξης για τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση.

  Διαβάστε στη συνέχεια τι αποκαλύπτει το newsbreak.gr:

  Για την ακρίβεια, αντιδράσεις όπως αυτές του βουλευτή της Α Πειραιά Χριστοφόρου Μπουτσικάκη ο οποίος από την πρώτη στιγμή ξεκάθαρα τάχθηκε στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη, έχουν καταστεί εξαίρεση!

  Ήδη συνεργάτες του πρωθυπουργού καταγράφουν συμπεριφορές γαλάζιων βουλευτών για να δουν εντέλει ποιοι υπηρετούν το κόμμα και ποιοι υποτάσσονται σε συμφέροντα που πλέον έχουν κηρύξει ανοιχτά τον πόλεμο στη Ν.Δ.

  Οι υβριστικές επιθέσεις που πλέον στοχοποιούν ακόμα και την αείμνηστη μητέρα του πρωθυπουργού Μαρίκα Μητσοτάκη, φαίνεται ότι είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

  Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο έκτακτη σύγκληση της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ν.Δ., προκειμένου να υποχρεωθούν απαντάς να πάρουν θέση.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ