Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021

Η Intrakat ανέλαβε νέο έργο ύψους 19,6 εκατ ευρώ στη Ρουμανία

Νέο έργο ύψους 19,6 εκατ. ευρώ πλέον ΦΠΑ ανέλαβε η Intrakat στην Ρουμανία υπογράφοντας τη σχετική σύμβαση με τον περιφερειακό φορέα της δημόσιας υπηρεσίας...
More

  Latest Posts

  Ομολογία «βόμβα» ότι έστησαν Ειδικό Δικαστήριο κατά του Νίκου Παππά για πολιτικούς λόγους

  Στη δημόσια ομολογία ότι η δίωξη του Νίκου Παππά έγινε με πολιτική απόφαση της Νέας Δημοκρατίας προχώρησε ο πρόεδρος της Προανακριτικής Επιτροπής. «H Βουλή πράγματι είναι πολιτικό όργανο και αποφασίζει πολιτικά» τόνισε ο Σταύρος Κελέτσης μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα.

  «Ο κύριος Κελέτσης παραδέχτηκε ότι στην προανακριτική επιτροπή αποφασίζουν με πολιτικά κίνητρα. Ο Σταύρος Κελέτσης ομολογεί χωρίς πιέσεις ότι τα κίνητρά σας είναι αμιγώς πολιτικά. Είναι αποκαλυπτικό, βοηθάει να βγουν συμπεράσματα. Ήταν μία πάρα πολύ διαφωτιστική δημόσια τοποθέτηση» σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Νίκος Παππάς από το βήμα της Βουλής.

  Ειδικότερα, ο βουλευτής της ΝΔ ανέφερε ότι «η Βουλή πράγματι είναι ένα πολιτικό όργανο και αποφασίζει πολιτικά. Εδώ βάσει του άρθρου 86 έχουμε μια εξαιρετική αρμοδιότητα της Βουλής, όπου περιπλέκεται, διαπλέκεται η εκτελεστική εξουσία με την νομοθετική, εδώ δεν έχουμε αρμοδιότητα νομοθετική αλλά καθαρά δικαστική. Η προσωπική και πολιτική και νομική μου άποψη είναι ότι θα προτιμούσα πράγματι να αποσυνδεθεί τελείως και στην περίπτωση της δίωξης υπουργών η διαδικασία από την Βουλή.

  Θεωρώ ότι είναι θέμα της δικαιοσύνης, πρέπει να πηγαίνει κατευθείαν εκεί, ενδεχομένως σε κάποιο ανώτερο, ανώτατο δικαστικό όργανο, αλλά να μην έρχεται καθόλου από την Βουλή, γιατί ακριβώς συμβαίνει αυτό που είπε ο κ. Πίκουλας, ότι μένει σαν εικόνα στην κοινωνία και στους πολίτες ότι η Βουλή κάνει πολιτική δουλειά άρα διώκει τους αντιπάλους της με πολιτικά κριτήρια. Πρέπει να το ξεπεράσουμε αυτό».

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ