Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021

Η MYTILINEOS συνεχίζει για 4η χρονιά την δημιουργία & αναβάθμιση Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών για την άμεση και σωστή αντιμετώπιση των παιδικών ατυχημάτων

Η MYTILINEOS  από το 2017 στηρίζει την αποστολή του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» και συγκεκριμένα τη δημιουργία και την αναβάθμιση Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) στα Κέντρα Υγείας...
More

  Latest Posts

  Ντροπή της δημοσιογραφίας: Μετακλητός υπάλληλος της Νικολάου ο επικεφαλής του in.gr του Μαρινάκη

  «Εξοργίστηκα γιατί το 2015 ο ελληνικός λαός την πάτησε τρεις φορές κι έδωσε λευκή επιταγή σε ανθρώπους άσχετους, ψεύτες, ανίκανους και πολιτικούς απατεώνες ολκής. Μήπως όλες οι πράξεις των κυβερνώντων το πρώτο εξάμηνο του 2015 φτάνουν στα όρια της εσχάτης προδοσίας;», έγραφε ο Βασίλης Κανέλλης, διευθυντής σύνταξης του in.gr και πρόσφατα διορισμένος μετακλητός υπάλληλος στο… ιδιαίτερο γραφείο της γενικής γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφίας Νικολάου.

  Η αδέσμευτη δημοσιογραφία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων κάθε μέρα αποδεικνύει όλο και περισσότερο την ανεξαρτησία και τον πλουραλισμό της. Κι αν οι μισοί ενεργοί δημοσιογράφοι, που κατέχουν μάλιστα διευθυντικές θέσεις, εκτός από τα ρεπορτάζ και τα δελτία «ειδήσεων» έχουν επιφορτιστεί με κυβερνητικά ή βουλευτικά καθήκοντα, αυτό προφανώς οφείλεται στις αμέτρητες ικανότητές τους.

  Οποια κυβερνητική πέτρα κι αν σηκώσει κανείς, όποιο γραφείο Τύπου υπουργού, όποια καμπάνια του επιτελικού κράτους, θα βρει από κάτω τα πρόσωπα που ταυτόχρονα κατευθύνουν την καθημερινή ενημέρωση των πολιτών. Κι αν ο Μένιος Φουρθιώτης και τα «Αποκαλυπτικά» είναι ένα κορυφαίο παράδειγμα της συγκυβέρνησης Ν.Δ.-μιντιαρχών, υπάρχουν δεκάδες άλλοι που σιωπηλά υφαίνουν το χαλί της προπαγάνδας.

  Ερευνώντας το πλούσιο έργο των απευθείας αναθέσεων και των ακριβών επιλογών της Σοφίας Νικολάου, διαπιστώνει κανείς ότι δεν υπάρχει τέλος στη δραστηριότητά της.

  Αναδείξαμε τις αγορές των 2 εκατ. ευρώ μέσα στην πανδημία με αναδόχους νεοσύστατες και «μεταποιημένες» εταιρείες, προϊόντων που δεν έγιναν καν αντιληπτά από κρατούμενους και σωφρονιστικούς, αλλά και τη μετεγκατάσταση της Γενικής Γραμματείας σε τεράστιο και πανάκριβο κτίριο για να στεγάσει τους πρόσθετους 130 διοικητικούς υπαλλήλους. Προ των πυλών βρίσκονται και πολλές άλλες πρωτοβουλίες που θα αποφέρουν κέρδη σε ιδιωτικές εταιρείες μέσω δημόσιου χρήματος.

  (Με πληροφορίες του ρεπορτάζ των Άντας Ψαρρά και Γιώτας Τέσση στην “Εφημερίδα των Συντακτών”)

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ