Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Μετά τον Βαρδινογιάννη και ο Μαρινάκης στέλνει μήνυμα στον Μητσοτάκη

  Μετά τα τροχιοδεικτικά “πυρά” Βαρδινογιάννη στην κυβέρνηση πριν δεκαπέντε ημέρες από το δελτίο του STAR με τη δημοσκόπηση της MRB … Και το MEGA του Βαγγέλη Μαρινάκη φαίνεται να στέλνει μηνύματα στην κυβέρνηση ή τουλάχιστον έτσι ερμηνεύεται από πολιτικούς παρατηρητές και όχι μόνο η χθεσινή δημοσκόπηση της Metron Analysis που παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

  Όπως συνέβη και στην έρευνα της MRB έτσι και στη χθεσινή δημοσκόπηση της Metron Analysis για το MEGA, με εξαίρεση την πρόθεση ψήφου όλα τα υπόλοιπα ευρήματα ήταν εξαιρετικά αρνητικά για την κυβέρνηση Μητσοτάκη, με αποκορύφωμα την ερώτηση για την “Αξιολόγηση της κυβέρνησης” όπου οι γνώμες είναι αρνητικές σε ποσοστό 54%!

  Κατά τα άλλα στο 11,1% καταγράφεται η διαφορά Νέας Δημοκρατίας – ΣΥΡΙΖΑ, με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μην καταφέρνει να αντλήσει οφέλη από την όποια φθορά του κυβερνώντος κόμματος. Σημαντικό το προβάδισμα του Κυριάκου Μητσοτάκη έναντι του Αλέξη Τσίπρα, ως προς την καταλληλότητα.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ