Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Η πόρτα που έφαγε ο Τσίπρας από μεγαλοδημοσιογράφο και έτσι κατέληξε στην Πόπη – Την επέβαλαν επιχειρηματικά συμφέροντα;

  Έντονο προβληματισμό προκαλεί στα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ η μεταγραφή στην Κουμουνδούρου της Πόπης Τσαπανίδου.

  Η τοποθέτησή της στη νευραλγική θέση του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος και η ενδεχόμενη υποψηφιότητά της στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας αποτελούν προσωπική επιλογή του Αλέξη Τσίπρα.

  Οι μόνοι που γνώριζαν για τη μεταγραφή ήταν οι Μιχάλης Καλογήρου, Γ. Βασιλειάδης και η Όλγα Γεροβασίλη.

  Εκφραστές της λεγόμενης εσωκομματικής αντιπολίτευσης κατηγορούν την Πόπη Τσαπανίδου για μια διαδρομή που ταυτίστηκε με τα κανάλια της διαπλοκής και την προσήλωσή της στα συστημικά κόμματα.

  Την χαρακτηρίζουν προνομιούχο δημοσιογράφο που ζει στα βόρεια προάστια και δεν έχει δώσει ποτέ αγώνες για τα προβλήματα του λαού.

  Κάποιοι, μάλιστα, μιλούν για μεταγραφή που επιβλήθηκε από συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα.

  Επισημαίνουν επίσης τη στάση που κράτησε ως παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, η οποία δεν ήταν και τόσο φιλική προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

  Πάντως, απόφαση του Αλέξη Τσίπρα ήταν να τοποθετήσει εκπρόσωπο Τύπου πρόσωπο που όπως έλεγε θα προερχόταν από την αγορά και δεν θα είχε κομματική διαδρομή.

  Όπως αποκαλύπτει το radar.gr στην κατεύθυνση αυτή επιχείρησε να πείσει έναν διευθυντή μεγάλης κυριακάτικης εφημερίδας, στον οποίο μάλιστα είχε υποσχεθεί και θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

  Η άρνηση του συγκεκριμένου δημοσιογράφου ανάγκασε τον Αλέξη Τσίπρα να καταφύγει στη λύση της Τσαπανίδου, η οποία προκαλεί αναβρασμό στην Κουμουνδούρου.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ