Η μυστική συνάντηση του Νίκου Ανδρουλάκη με τη Σία Κοσιώνη

Ένα δείπνο που εξηγεί την θετική στάση που κρατά η τηλεόραση του ΣΚΑΪ, αλλά και το σύνολο των ΜΜΕ του ομίλου του Νέου Φαλήρου προς τον Νίκο Ανδρουλάκη έλαβε χώρα στα μέσα της περασμένης εβδομάδας στο γνωστό πολιτικοδημοσιογραφικό στέκι «Μαντζάρου 3», στο Κολωνάκι.

Συνδαιτυμόνες ήταν ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ.-ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, ο διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του καναλιού, Βασίλης Παπαδρόσος, και η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου, Σία Κοσιώνη.

Η παρέα συγκεντρώθηκε στο εστιατόριο λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση του δελτίου και παρέμεινε σε αυτό για περισσότερες από δύο ώρες. Μάλιστα, άπαντες επέδειξαν πλήρη συμμόρφωση στα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό, αποχωρώντας αρκετά λεπτά πριν από τις 12, οπότε και ούτως ή άλλως έκλεινε η κουζίνα και το σέρβις.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Παραπολιτικά», το μενού της συζήτησης περιλάμβανε τόσο τα νέα δεδομένα που εμφανίστηκαν στο πεδίο των δημοσκοπήσεων μετά τις εκλογές του ΚΙΝ.ΑΛ. και τη δυναμική που φαίνεται να αναπτύσσει ο Νίκος Ανδρουλάκης, όσο και τη γενικότερη πολιτική κατάσταση, με έμφαση στον χρόνο στησίματος των εθνικών καλπών.

Η εν λόγω συνάντηση, όπως σημειώνει το topontiki.gr, αλλά και το καλό κλίμα στο οποίο διεξήχθη συνιστούν ακόμη έναν κρίκο στην αλυσίδα της προσέγγισης του Νέου Φαλήρου με τη Χαριλάου Τρικούπη, η οποία αποτυπώνεται, αν μη τι άλλο, γλαφυρά στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν τα media του ομίλου το νέο ξεκίνημα που επιχειρεί ο Κρητικός ευρωβουλευτής.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Το πολιτικό παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία ΠΑΟΚ – Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα

Η ελληνική κυβέρνηση αρνείται εμπλοκή στη συμφωνία του Α.Σ. ΠΑΟΚ με τον Αριστοτέλη Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα. «Δεν γνωρίζαμε για το deal», ανέφερε πηγή του Μαξίμου. Η συμφωνία αφορά πλήρη ιδιωτική χρηματοδότηση.

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;