Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Η μυστική συνάντηση του Νίκου Ανδρουλάκη με τη Σία Κοσιώνη

  Ένα δείπνο που εξηγεί την θετική στάση που κρατά η τηλεόραση του ΣΚΑΪ, αλλά και το σύνολο των ΜΜΕ του ομίλου του Νέου Φαλήρου προς τον Νίκο Ανδρουλάκη έλαβε χώρα στα μέσα της περασμένης εβδομάδας στο γνωστό πολιτικοδημοσιογραφικό στέκι «Μαντζάρου 3», στο Κολωνάκι.

  Συνδαιτυμόνες ήταν ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ.-ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, ο διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του καναλιού, Βασίλης Παπαδρόσος, και η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου, Σία Κοσιώνη.

  Η παρέα συγκεντρώθηκε στο εστιατόριο λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση του δελτίου και παρέμεινε σε αυτό για περισσότερες από δύο ώρες. Μάλιστα, άπαντες επέδειξαν πλήρη συμμόρφωση στα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό, αποχωρώντας αρκετά λεπτά πριν από τις 12, οπότε και ούτως ή άλλως έκλεινε η κουζίνα και το σέρβις.

  Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Παραπολιτικά», το μενού της συζήτησης περιλάμβανε τόσο τα νέα δεδομένα που εμφανίστηκαν στο πεδίο των δημοσκοπήσεων μετά τις εκλογές του ΚΙΝ.ΑΛ. και τη δυναμική που φαίνεται να αναπτύσσει ο Νίκος Ανδρουλάκης, όσο και τη γενικότερη πολιτική κατάσταση, με έμφαση στον χρόνο στησίματος των εθνικών καλπών.

  Η εν λόγω συνάντηση, όπως σημειώνει το topontiki.gr, αλλά και το καλό κλίμα στο οποίο διεξήχθη συνιστούν ακόμη έναν κρίκο στην αλυσίδα της προσέγγισης του Νέου Φαλήρου με τη Χαριλάου Τρικούπη, η οποία αποτυπώνεται, αν μη τι άλλο, γλαφυρά στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν τα media του ομίλου το νέο ξεκίνημα που επιχειρεί ο Κρητικός ευρωβουλευτής.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ