Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022

Χοντρό παρασκήνιο με το βλέμμα στο μέλλον: Οι Αμερικανοί συνάντησαν την Αχτσιόγλου πριν από τον Τσίπρα – Τι προβλέπουν για τις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Από τα χρόνια της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα διακρίνεται για τον φιλοαμερικανισμό του. Οι...
More

  Latest Posts

  Δημοσίευμα «βόμβα»: «Η Δούνια κατέθεσε τροπολογία-ρουσφέτι για τον Μαρινάκη»

  Ζητά να παρακαμφθεί ο ανώτατος συντελεστής δόμησης στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

  Διαβάστε παρακάτω το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του newsbreak.gr:

  Ρουσφέτι στον Βαγγέλη Μαρινάκη αποτελεί η τροπολογία-πρόκληση που κατέθεσε η βουλευτής Α’ Πειραιώς της Ν.Δ. και πρώην μοντέλο Νόνη Δούνια, ζητώντας να παρακαμφθεί ο ανώτατος συντελεστής δόμησης στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» που μέχρι σήμερα δεν επιτρέπεται να υπερβαίνει το 10%, ώστε να επιτραπεί στο μέλλον η χωροθέτηση καταστημάτων αθλητικών ειδών, εστιατορίων, αναψυκτηρίων κ.τ.λ.

  Η βουλευτής, η οποία ως γνωστόν απολαμβάνει της στήριξης του μεγαλοεπιχειρηματία, κατέθεσε χθες τροπολογία στη Βουλή αναφορικώς με τις χρήσεις του γηπέδου, προτείνοντας στις εγκαταστάσεις του σταδίου, εκτός των κυρίως αθλητικών χρήσεων, να επιτρέπεται και η χωροθέτηση των «καταστημάτων αθλητικών ειδών, αιθουσών πολλαπλών αθλητικών χρήσεων, εντευκτηρίων, γραφείων, κέντρων αποκατάστασης και υποστήριξης για άτομα με αναπηρία και εμποδιζόμενα άτομα, αθλητικών τραυματισμών και βελτιστοποίησης της φυσικής απόδοσης και κέντρων παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών φροντίδας, κινησιοθεραπείας και φυσιοθεραπείας, εστιατορίων, αναψυκτηρίων και μεικτών καταστημάτων τροφίμων», όπως αναφέρεται στη βουλευτική τροπολογία.

  Το ενδιαφέρον βεβαίως στρέφεται στη σημερινή συνεδρίαση στην Ολομέλεια και στο εάν ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας κάνει δεκτή την επίμαχη ρύθμιση που αποτελεί καταφανέστατα δωράκι στον Βαγγέλη Μαρινάκη, η οποία και έχει κατατεθεί στο νομοσχέδιο για την ενεργειακή ταυτότητα κτιρίων που ψηφίζεται απόψε.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ