Δεκάδες εταιρείες με μαϊμού στοιχεία πήραν δημόσιο χρήμα! (pic)

Οι ίδιοι πρωταγωνιστές, το ίδιο έγκλημα. Όταν δυστυχώς ο εγκληματίας μένει ατιμώρητος, είναι βέβαιο ότι θα επαναλάβει έγκλημα, σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό.

Στην χώρα μας δυστυχώς συνέβη το αδιανόητο. Οι εγκληματίες όχι μόνο δεν τιμωρήθηκαν, αλλά μετατράπηκαν σε θύματα! Τι διαφορετικό λοιπόν θα μπορούσαμε να περιμένουμε.

Αρνητικός πρωταγωνιστής όπως είναι αναμενόμενο, το υπουργείο ανάπτυξης και εποπτευόμενοι οργανισμοί. Η Δημοκρατία σήμερα παραθέτει νέες αποκαλύψεις τεκμηριώνοντας το σκάνδαλο με την χρηματοδότηση μαϊμού εταιρείας, πρώην συνεργάτη του Άδωνι Γεωργιάδη.

Επίσης αποκαλύπτονται τουλάχιστον 20 υποθέσεις διασπάθισης δημοσίου χρήματος από το υπουργείο ανάπτυξης και εποπτευόμενο οργανισμό, με εκατομμύρια κρατικών ενισχύσεων να δίνονται σε εταιρείες με μαϊμού στοιχεία.

Όλα αυτά έρχονται να προστεθούν στο σκάνδαλο των απευθείας αναθέσεων που έγιναν με πρόσχημα την πανδημία, ενώ η αρμόδια ελεγκτική αρχή ανακοίνωσε επίσημα πως μόλις το 1,7% των συγκεκριμένων αναθέσεων έγινε για την πανδημία!

Βρισκόμαστε λοιπόν μπροστά σε μία πρωτοφανή ληστεία του Δημοσίου ταμείου, η οποία φυσικά θα μείνει ατιμώρητη εάν δεν υπάρξει σαφές μήνυμα στις επόμενες εκλογές. Φαίνεται δυστυχώς ότι οι θεσμοί έχουν υποταχθεί στην απόλυτη εξουσία της κυβέρνησης Μητσοτάκη, με την μιντιακή προστασία και τους αρμούς του κράτους να μην υπηρετούν πλέον το δημόσιο συμφέρον. Ζούμε δυστυχώς την επανάληψη του μαύρου 1999 με την μεγάλη ληστεία του χρηματιστηρίου η οποία έμεινε ατιμώρητη ακριβώς επειδή ο Κώστας Σημίτης μπόρεσε να επανεκλεγεί οριακά και αμφιλεγόμενα και να ψηφίσει τον περιβόητο νόμο περί μη ευθύνης υπουργών.

ΠΗΓΗnewsbreak.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;