Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  #Γαλάζιες_ακρίδες: «Πολυ-εργαλείο – Ήταν και διορισμένη – Κι αυτή δεν την ξέρατε;» – Την διόρισε και ο Δένδιας

  Σε μια ακόμη αποκάλυψη για το νέο σκάνδαλο με την σύμβουλο του πρωθυπουργού Ρεβέκκα Πιτσίκα προχώρησε με ανάρτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάριος Κάτσης:

  Αποκάλυψε πως εκτός του ότι είναι διορισμένη από τον ίδιο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο πόστο του επικεφαλής του Μητρώου Στελεχών της ΝΔ, είναι διορισμένη από το 2019 με απόφαση του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, και στον οργανισμό Ασφάλισης Εξαγωγικών Προϊόντων.

  «Πολυ-εργαλείο η κυρία Ρεβέκκα Πιτσίκα» επισημαίνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και συμπληρώνει: «Δε φτάνει που πήρε μεχρι στιγμής μισό εκατ. αναθεσούλες από το Δημόσιο, είναι κ’ διορισμένη από το 2019, με απόφαση του Υπ.Εξ. στον Οργανισμό Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων»

  «Ούτε τώρα την ξέρετε;» καταλήγει στην παρέμβασή του ο Μάριος Κάτσης.

  Οι Πάτσης και Μαραβέγιας ήταν μόνο η κορυφή του «παγόβουνου» στο πάρτι με το δημόσιο χρήμα καθώς υπάρχουν κι άλλα «γαλάζια» στελέχη που συμμετέχουν σε αυτό, όπως η πρόεδρος του Μητρώου Στελεχών της Ν.Δ. και σύμβουλος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Ρεβέκα Πιτσίκα, της οποίας η εταιρεία φέρεται να έχει εισπράξει 400.000 ευρώ από ΕΛΤΑ, ΕΡΤ και ΑΔΜΗΕ.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ