Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Ανατροπή; Σοκ από Λοβέρδο για την υπόθεση Παππά – Καλογρίτσα: «Εάν τολμήσουν να κάνουν μήνυση θα ακούσουν και όσα δεν έχουν ακούσει μέχρι σήμερα εντός του δικαστηρίου» (vid)

  Αναφέροντας ότι ως δικηγόρος του Χρηστου Καλογρίτσα κράτησε και κρατά μια στάση που δεν επιτρέπει σε κανέναν να θέσει θέμα για τον ίδιο, ο Ανδρέας Λοβέρδος επανέλαβε το πρωί της Δευτέρας τη δήλωση του εντολέα του, την οποία ανάγνωσε ο ίδιος στο Ειδικό Δικαστήριο για τη δίκη του Νίκου Παππά.

  Όπως χαρακτηριστικά τόνισε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ «εάν τολμήσουν να κάνουν μήνυση εναντίον του κ.Καλογρίτσα ή της γραμματέως του θα ακούσουν και όσα δεν έχουν ακούσει μέχρι σήμερα εντός του δικαστηρίου». Μάλιστα η τελευταία φράση ήταν συγκεκριμένη ως προς το ότι θα ακουστούν αυτά εντός του Ειδικού Δικαστηρίου που είναι σε εξέλιξη.

  Η κατάθεση της γραμματέως του Χρήστου Καλογρίτσα έχει προκαλέσει αντιδράσεις στο πολιτικό σκηνικό αφού η Ευ. Διαμαντή δήλωσε πως έφευγαν «βαλίτσες, φάκελοι» και σακούλες με «χρήματα» για το κόμμα (ΣΥΡΙΖΑ) από το γραφείο του Χρήστου Καλογρίτσα.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ