Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2023

Τεράστια δικαστική νίκη Δημήτρη Μπεκιάρη και Periodista.gr – Η Δικαιοσύνη απέρριψε την αγωγή του γενικού γραμματέα της Βουλής Γιώργου Μυλωνάκη και του διευθυντή του...

Periodista Με ένα σκεπτικό - καταπέλτη και μία απόφαση - μνημείο (Με τον αριθμό 9402/2022, του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών) για την προστασία της Ελευθερίας του...
More

  Latest Posts

  Έγγραφο – φωτιά στη δημοσιότητα για τη βρόμικη δραστηριότητα Πάτση (pic)

  Τις πιέσεις που δεχόταν δανειολήπτης μέσα από εξώδικα από τον Ανδρέα Πάτση, αποκαλύπτει έγγραφο που φέρνει στη δημοσιότητα ο Παύλος Πολάκης.


  Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας αποκαλύπτει τις πιέσεις του πρώην “γαλάζιου” βουλευτή, στέλνοντας εξώδικα σε “κακοπληρωτές επιχειρηματίες”, προκειμένου να τους αποσπάσει χρήματα, δίνοντάς τους διορία λίγων ημερών.

  Ο κ. Πολάκης. στην ανάρτησή του παρέθεσε το εξώδικο το οποίο εστάλη από τον δικηγόρο του Ανδρέα Πάτση προς μικροδανειολήπτη το 2021, μέσω του οποίου ασκούσε πιέσεις για να αποπληρωθεί οφειλή 17.500 ευρώ εντός 5 ημερών, όταν το δάνειο έχει αποσβεστεί από την τράπεζα, έχοντας μηδενική αξία.

  “Στις φωτο που παραθέτω παρακάτω φαίνεται εξώδικη πρόσκληση δικιά σου, σταλμένη σε «άτυχο» μικρόδανειολήπτη από τον δικηγόρο σου, το 2021 και ενώ ΕΙΣΑΙ Βουλευτής, με την οποία ζητάς απο τον οφειλετη καρτας να πληρωσει 17.500 €, εντος 5 ημερων, οταν το δανειο εχει αποσβεστει απο την τραπεζα οπως δηλώνει ο ιδιος, αρα εχει αξια μηδεν!

  Και σε ρωτάω… κι εσένα και την τράπεζα: Τι είσπραξες από αυτό (και από άλλα);;; Και τι πλήρωσες στην Τράπεζα ;;; ΑΝ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ! Θα μας πει κανείς ή να ασχοληθούμε κι άλλο;”, αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ