Τρίτη, 11 Μαΐου 2021

Νέα βενζίνη ΕΚΟ Premium 98: Μεγαλύτερη προστασία του κινητήρα, ακόμα καλύτερες επιδόσεις

Εξοικονόμηση καυσίμου, περισσότερα χιλιόμετρα, αποδοτικότερη λειτουργία Η νέα βενζίνη 98 οκτανίων ΕΚΟ Premium 98 έρχεται να συμπληρώσει την οικογένεια καυσίμων της ΕΚΟ, προσφέροντας προστασία στον...
More

  Latest Posts

  Άγρια επίθεση Μαρινάκη σε Καραμανλή και Δένδια επειδή ετοιμάζεται για την ηγεσία της ΝΔ (pic)

  Νέο επεισόδιο στο σήριαλ αντιπαραθέσεις του ομίλου Μαρινάκη με τον υπουργό εξωτερικών Νίκο Δένδια, με φόντο φυσικά τα ελληνοτουρκικά. Μόνο που τώρα η κόντρα διευρύνεται, αφού τίθεται θέμα πολιτικής εκμετάλλευσης των εθνικών θεμάτων από τον υπουργό, προκειμένου να πλασαριστεί ως ο επόμενος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας.

  Όλα αυτά, σύμφωνα με το άρθρο του Μιχάλη Μητσού, ο οποίος και αποτυπώνει σχεδόν πάντα την γραμμή του ομίλου.

  Έτσι, η εφημερίδα που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου προωθώντας την γραμμή Σημίτη στα ελληνοτουρκικά, αμφισβήτησε την στάση του Νίκου Δένδια στην Άγκυρα, τώρα με τον κορυφαίο αρθρογράφο της επιτίθεται ευθέως στον υπουργό εξωτερικών και τις επιλογές του, φτάνοντας σε σημείο να ισχυρίζεται ότι ο Δένδιας δεν εξέφρασε την κυβερνητική γραμμή! Αντιθέτως, ταυτίζεται με τις θέσεις που εξέφρασε η εφημερίδα Γενι Σαφακ, προστατεύοντας παράλληλα το ΕΛΙΑΜΕΠ.

  Ο ισχυρισμός αυτός φυσικά έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τις διαρροές του μεγάρου Μαξίμου, που ισχυρίζονται ότι η γραμμή Δένδια ήταν σε πλήρη συμφωνία με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Επιβεβαιώνει όμως πλήρως και το άρθρο της τουρκικής εφημερίδας Γενί Σαφάκ, η οποία διαβεβαίωνε πως ο Νίκος Δένδιας δεν εξέφραζε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ούτε φυσικά και την Ευρώπη! Περιγράφοντας πως ο Μητσοτάκης προωθεί τις θέσεις της Γερμανίας αναφορικά με τα ελληνοτουρκικά οι οποίες δεν ταυτίζονται με την ελληνική εθνική γραμμή περί μίας και μονής διαφοράς. Ακριβώς ότι περιγράφει ο Μιχάλης Μητσός στο σημερινό του άρθρο.

  Απαξιωτικός είναι και ο αρθρογράφος αναφορικά με τις ηγετικές αρετές του Νίκου Δένδια, τον οποίο χαρακτηρίζει παιδί του κομματικού σωλήνα, ο οποίος δείλιασε να θέσει υποψηφιότητα στις εσωκομματικές εκλογές του 2015.

  Αυτό όμως που προκαλεί ιδιαίτερα αλγεινή εντύπωση, είναι η επίθεση στη Νέα Δημοκρατία, τον Κώστα Καραμανλή και τα ιστορικά στελέχη της παράταξης, που υποτίθεται ότι δεν επιτρέπουν στον Κυριάκο Μητσοτάκη να προβεί σε σοβαρές αλλαγές.

  Ολόκληρο το επίμαχο άρθρο – επίθεση στον Νίκο Δένδια


  - Advertisement -

  Latest Posts

  ΠΥΘΙΑ