Δημοσκοπήσεις: Ο Γιώργος Κύρτσος προβλέπει άνετη επικράτηση του Κασσελάκη και αναρωτιέται τι θα κάνουν οι πραξικοπηματίες (pic)

Σε παρέμβασή του για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ ο Γιώργος Κύρτσος αναφέρει τα ακόλουθα:

Όλες οι δημοσκοπήσεις δίνουν άνετη επικράτηση Κασσελάκη στη μάχη για την εκλογή ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ.

Αναρωτιέμαι τι θα πούνε αυτοί που τον έδιωξαν από την ηγεσία διαβάζοντας λάθος την προτίμηση της βάσης και των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ.

Έχουν σχέδιο πολιτικής αναδίπλωσης μετά αυτοκριτικής ή θα επιμείνουν στη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ που υποκρίνονται ότι θέλουν να σώσουν;

Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.

Αποκάλυψη-βόμβα: Η υπόθεση ΙVEN και ο ρόλος του Κυριάκου Μητσοτάκη – Το προηγούμενο «σκάνδαλο επιδοτήσεων» πριν τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Αποκάλυψη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη: Η υπόθεση της Iven A.E., οι επιδοτήσεις του Γ' ΚΠΣ, η άρση ασυλίας και οι ομοιότητες με το σημερινό σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ.