«Δημοσιογραφικά σκουπίδια…» – Σφοδρή επίθεση Καρανίκα σε ιστοσελίδα επιχειρηματία που στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ και Γαβριήλ Σακελαρίδη – Δηλώσεις έκπληξη για Άδωνι

Με μία ανάρτησή του στο facebook, o σύμβουλος επί πρωθυπουργίας του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας, μίλησε για τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη και την αναφορά που έκανε ο τελευταίος στην υπόθεση Novartis.

Ο κ. Καρανίκας έγραψε στην ανάρτησή του ότι «Όταν κάποιος πολιτικός αναγνωρίζει το λάθος του πρέπει να του το αναγνωριζουμε», τονίζοντας ότι «Προσωπικά έμαθα να μην αδικώ τους ανθρώπους και θέλω να το τηρώ γιατί δεν με φοβίζει η αλήθεια», κάνοντας λόγο για τον υπουργό.

«Αν το γεγονός της αναγνώρισης λάθους δεν το αντιλαμβανόμαστε ως μια διαδικασία αποκατάστασης τότε είναι λογικό να το υποτιμήσουμε και να να το αντιμετωπίσουμε ως πρόζα που σκοπό έχει να θολώσει την πραγματικότητα», υπογραμμίζει ρίχνοντας έτσι τους τόνους.

Tην ίδια στιγμή, στη δημοσίευσή του ο ίδιος μιλάει με πολύ σκληρά λόγια κατά του ενημερωτικού μέσου news247 και ενός άρθρου που φέρει τον τίτλο «Όταν ο Καρανίκας αγάπησε τον Άδωνι».

Η ανάρτησή του

Η Συγνώμη και η αποδοχή λάθους δεν είναι πρόζα.

Η πολιτική θέλει πολιτικό κριτήριο που να μη προσβάλει το γεγονός ούτε τον σκοπό.

Όταν κάποιος πολιτικός αναγνωρίζει το λάθος του πρέπει να του το αναγνωριζουμε.

Αν το γεγονός της αναγνώρισης λάθους δεν το αντιλαμβανόμαστε ως μια διαδικασία αποκατάστασης τότε είναι λογικό να το υποτιμήσουμε και να να το αντιμετωπίσουμε ως πρόζα που σκοπό έχει να θολώσει την πραγματικότητα.

Η αποδοχή του λάθους στην πολιτική δεν είναι πρόζα, αντιθέτως είναι το επόμενο βήμα για ένα θέμα που λοιδορήθηκε και η αποκατάσταση της πραγματικότητας είναι προς όφελος μας.

Αυτό συμβαίνει με τον αντίπαλο μας όταν ζητάει συγνώμη ή επιβεβαιώνει το λάθος του.

Σκοπός μας είναι να γίνει κατανοητή η πολιτική μας και η πολιτική μας να επηρεάσει την πλειοψηφία του κόσμου αλλάζοντας τις πολιτικές και κοινωνικές σχέσεις.

Η αναφορά μου σε έναν αντίπαλο μας επειδή αναγνώρισε ότι εμείς είχαμε δίκιο και αυτός άδικο, δεν σημαίνει ότι ο αντίπαλος έπαψε να είναι αντίπαλος, ούτε ότι αλλάξαμε σκοπό.

Να μάθουμε να αναγνωριζουμε τα γεγονότα ώστε να μπορούμε να συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για τον σκοπό μας, ειδάλλως ο σκοπός μετατίθεται προς όφελος ενός γεγονότος που δεν το αντιληφθήκαμε.

Προσωπικά έμαθα να μην αδικώ τους ανθρώπους και θέλω να το τηρώ γιατί δεν με φοβίζει η αλήθεια.

Δεν έχω καμία υποχρέωση σε κανέναν όταν μιλάω καλά για κάποιο άτομο ακόμα και άμα ειναι αντίπαλος.

Κάτι δημοσιογραφικά σκουπίδια όπως αυτό των news247 που ασχολήθηκαν με το γεγονός λοιδορώντας εμένα, τα αφήνω να πέσουν όπως πέφτουν κάτι απόβλητα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ