Δημοσίευμα που σοκάρει: Συνεργάτης του Μητσοτάκη και παράγοντας εντός κι εκτός Μαξίμου «ρουφιανεύει» πολιτικούς και επιχειρηματίες σε πανίσχυρο ολιγάρχη – Ο ρόλος της ερωμένης

Παριστάνει τον παράγοντα του Μαξίμου, χωρίς όμως να βρίσκεται στο ΜαξίμουΒρίσκεται όμως στο κέντρο «εξουσίας».

Όπως μεταδίδει το newsbreak.gr, έχει φωτογραφηθεί από δημοσιεύματα, ως ο «αρχηγός του παρακράτους» που στοχοποιεί «αντιφρονούντες» αλλά και επιχειρηματίες, στήνοντας εξοντωτικούς φορολογικούς ελέγχους και επιβάλλοντας σκανδαλώδη πρόστιμα, χρησιμοποιώντας επίορκους υπαλλήλους, τους οποίους προγενέστερα έχει «καθαρίσει» από τις ποινικές τους υποθέσεις.

Δεν δίστασε μάλιστα στο παρελθόν να «δίνει» πληροφορίες σε αντιπολιτευόμενα ΜΜΕ και όχι μόνο, κατά αλλού υψηλόβαθμο στέλεχος του Μαξίμου, το οποίο τελικά υποχρεώθηκε σε παραίτηση.

Πρόσφατα όμως αποκαλύφθηκε και μία άλλη πτυχή του: Παρακολουθούσε κινήσεις γαλάζιων βουλευτών και έδινε αναφορά σε ολιγάρχη, ο οποίος την δεδομένη χρονική περίοδο βρίσκεται απέναντι από την κυβέρνηση!

Και όμως, ο συγκεκριμένος τύπος, παραμένει στον θεσμικό του θρόνο, έχοντας μάλιστα πλησίον του την ερωμένη του την οποία φρόντισε επίσης να αποκαταστήσει «δια βίου» επαγγελματικά. 

Περισσότερα

Newsroom

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανατροπή με Αναστασία Γιάμαλη και ΣΚΑΪ;

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....

Νέα δημοσκόπηση-σοκ για τον ΣΥΡΙΖΑ – Μεγάλες απώλειες και για τη ΝΔ – Που πάνε οι ψηφοφόροι

Τα κριτήρια ψήφου στις ευρωεκλογές, τη συνεχή «αιμορραγία» των...