Δημήτρης Κουτσούμπας: «Υπολογίσιμη δύναμη το ΚΚΕ» (vid)

«Αρνητικός παραμένει ο πολιτικός συσχετισμός στη χώρα για τον λαό, όμως υπάρχει μια υπολογίσιμη δύναμη, το ΚΚΕ», δήλωσε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στις δηλώσεις του για την αποτίμηση του αποτελέσματος στις ευρωεκλογές.

«Μπορούμε απέναντι στα δύσκολα που έρχονται να συμβάλλουμε στην αναδιοργάνωση της εργατικής λαϊκής πάλης, στην πορεία αντεπίθεσης και ανατροπής. Ο ρόλος του ΚΚΕ είναι πάντα πολύ μεγαλύτερος από τα εκάστοτε ποσοστά του, συνεπώς ισχυροποίησή του οδηγεί σε πολλαπλάσια ισχυρούς αγώνες».

Για την αποχή σχολίασε πως «περικλείει σημαντικό ποσοστό διαμαρτυρίας απέναντι και στην κυβέρνηση, αλλά και στο αστικό πολιτικό σύστημα και στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.