«Δε θα περιμένουμε το δυστύχημα που έρχεται…» – «Προφητική» ανακοίνωση εργαζομένων στα τρένα 1 μήνα πριν (doc)

Η πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη το βράδυ της Τρίτης (28.02.2023) έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο.

Εργαζόμενοι στα τρένα και επιβάτες καταγγέλλουν προβλήματα στη λειτουργία των γραμμών, και μάλιστα ακόμα και λίγο πριν το δυστύχημα στα Τέμπη.

Χαρακτηριστικό είναι πως εργαζόμενοι και συνδικαλιστές της παράταξης ΔΕΣΚ-Σ, προειδοποιούσαν για δυστύχημα με ανακοίνωσή τους, η οποία έχει ημερομηνία 7 Φεβρουαρίου, δηλαδή ένα μήνα πριν.

Σε αυτή σχολιάζουν κάποια μικρής έκτασης ατυχήματα που είχαν γίνει, λέγοντας πως εαν δεν παρθούν μέτρα για την ασφάλεια των εργαζομένων και των επιβατών, αυτά δε θα σταματήσουν.

«Δε θα περιμένουμε το δυστύχημα που έρχεται για να τους δούμε να χύνουν κροκοδείλια δάκρυα και να κάνουν διαπιστώσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά τότε η ανακοίνωση.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;

Σάλος στο παρασκήνιο: Ο επιχειρηματίας φίλος του Τσίπρα που «αγοράζει» στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς

Παλιός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, επιχειρηματίας με αλλεπάλληλα αποτυχημένα projects, φέρεται να χρηματοδοτεί πολιτικά πρόσωπα και από την Αριστερά και από το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας ρόλο διαμορφωτή των εξελίξεων. Στενές σχέσεις με Τσίπρα, παλιά στήριξη στην Αχτσιόγλου