«Δεν ξέρω τι ψηφίζουμε και τι πληρώνουμε…» – Σε απόγνωση τραυματισμένος κάτοικος στην Πεντέλη που φλέγεται (vid)

Σε απόγνωση κάτοικος στην Πεντέλη με τις διαστάσεις που έχει πάρει η μεγάλη φωτιά που ξεκίνησε από τον Βαρνάβα. Ο ηλικιωμένος στην προσπάθειά του να διαφύγει από το μέτωπο της φωτιάς, τράκαρε με το αυτοκίνητό του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά.

«Φεύγοντας, για να μην καώ, κοπάνισα σε ένα δέντρο, πήρε φωτιά πίσω ο προφυλακτήρας και ήρθε και το πήρε η οδική» είπε, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

«Απαράδεκτη κατάσταση! Λυπάμαι που είμαι Έλληνας… Έχω ζήσει ένα κάρο φωτιές, αλλά τέτοιο πράγμα δεν το έχω ξαναδεί», συνέχισε και πρόσθεσε ότι άφησε τα φάρμακα και τις κάρτες στο σπίτι, όταν ζητήθηκε στους κατοίκους να εκκενώσουν γρήγορα την περιοχή.

«Δεν μπορώ να πάω να δω αν υπάρχει το σπίτι μου. Ούτε ένα νερό, μια πορτοκαλάδα… Δεν ξέρω τι ψηφίζουμε και τι πληρώνουμε…», συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Φαραντούρης «αυτοπροτείνεται» για την ηγεσία του κόμματος Καρυστιανού

Η αστραπιαία κίνηση του ευρωβουλευτή μετά τη δήλωση της προέδρου του Συλλόγου Τεμπών

Μυστικό δείπνο Ηλιόπουλου – Καρυστιανού: Η Μάνα των Τεμπών στα βαθιά νερά της διαπλοκής

Ραντεβού σε πριβέ περιβάλλον για τον εφοπλιστή και την «Μάνα των Τεμπών» – Η γνωριμία του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ με την Μαρία Καρυστιανού τροφοδοτεί σενάρια για ισχυρή οικονομική στήριξη στον υπό ίδρυση πολιτικό φορέα – Εισαγωγή στα «βαθιά» της διαπλοκής ή αναζήτηση συμμάχων για την κάθαρση;

Το «ταμείο» του νέου κόμματος: Ποιοι χρηματοδοτούν την Καρυστιανού;

Το παρασκήνιο των επαφών με επιχειρηματίες και ο ρόλος του στενού πυρήνα