«Δεν θα τη βρουν ποτέ» – Ο αιμοσταγής δολοφόνος που απείλησε να σκοτώσει την Αγγελική Νικολούλη και σήμερα κυκλοφορεί ελεύθερος

Ελεύθερος κυκλοφορεί τα τελευταία χρόνια ο δολοφόνος δύο γυναικών, Σπύρος Καββαδίας, που είχε καταδικαστεί σε δις ισόβια και είχε απειλήσει ευθέως την Αγγελική Νικολούλη, ότι θα πρέπει να… τον φοβάται.

Ο ίδιος είχε καταδικαστεί αρχικά για τη δολοφονία της επί επτά χρόνια συντρόφου του Νικόλ Κίρχνερ στην Ελβετία το 1993 και της μετέπειτα παραλίγο συζύγου του και μητέρα της κόρης του, Τάνιας Χαριτοπούλου, 27 ετών, στην Πολίχνη.

Οι απειλές κατά της Αγγελικής Νικολούλη

Ο Σπύρος Καββαδίας είχε δραπετεύσει από τις αγροτικές φυλακές της Αγιάς στα Χανιά κατά τη διάρκεια άδειας που του είχε χορηγηθεί. Κατόπιν, όπως είχε ομολογήσει στην Αγγελική Νικολούλη συγκρατούμενός του, η ίδια η δημοσιογράφος αποτελούσε τον επόμενο στόχο του Καββαδία καθώς τη θεωρούσε υπεύθυνη για τη σύλληψη και την καταδίκη του.

Σημειώνεται πως και ο ίδιος ο συγκρατούμενός του είχε πέσε θύμα του Καββαδία αφού από κοινού με συνεργό του, προσπάθησε να τον ληστέψει και να τον δολοφονήσει στην πυλωτή της πολυκατοικίας που διέμενε.

Συγκεκριμένα, το θύμα που αναγνώρισε τον δράστη, παρόλο που είχε μεταμφιεστεί, είπε πως τον χτύπησε με μανία με μία βαριοπούλα ενώ ο συνεργός του τον κάρφωσε με κατσαβίδι.

Τον παραπάνω ισχυρισμό επιβεβαιώνει και δεύτερος μάρτυρας, ο οποίος σύμφωνα με το anikolouli.gr, αποκάλυψε πως σκοπός του Καββαδία ήταν να δολοφονήσει την Αγγελική Νικολούλη για τη συνεισφορά της προκειμένου να εντοπιστεί και να συλληφθεί από τις Αρχές. Επιπλέον, περιέγραψε τον Καββαδία ως έναν άνθρωπο αδίστακτο αλλά και δειλό ο οποίος χρησιμοποιεί πάντα συνεργούς για να πετύχει τους στόχους του.

Όπως είπε, ο Καββαδίας πάνω σε κάποιο μεθύσι του είχε παραδεχθεί ότι σκότωσε τη σύντροφό του Τάνια Χαριτοπούλου και κατόπιν την τεμάχισε στη μπανιέρα του σπιτιού. «Δεν θα τη βρουν ούτε σε 200 χρόνια», υποστήριζε, κάτι που επιβεβαιώθηκε, ωστόσο ο ίδιος δεν γλίτωσε την καταδίκη παρά το γεγονός πως το πτώμα δεν βρέθηκε ποτέ.

Τέλος, σχετικά με την Αγγελική Νικολούλη, ο Καββαδίας είχε στον μάρτυρα «Εγώ δε μαλώνω, σκοτώνω».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το… απαγορευμένο βίντεο που λαμβάνουν στα κινητά τους επιτελείς του Mega Channel για το παρελθόν της Αναστασίας Γιάμαλη (vid)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....

Δημοσκόπηση για γέλια για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς – Ποιοι κύκλοι τρομοκρατούνται από την άνοδο Κασσελάκη

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Είδατε,...