«Δεν θέλω να θυμάμαι ότι ήμουν στον ΣΚΑΪ…» – Ξέσπασε πασίγνωστη δημοσιογράφος μετά την τραυματική της εμπειρία στο κανάλι του Αλαφούζου (vid)

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μετά την άδοξη συνεργασίας της με τον ΣΚΑΙ ούτε να ακούει δε θέλει για το κανάλι.

«Ήμουν στον ΣΚΑΪ; Δεν το θυμάμαι καν. Οι συμπαρουσιαστές μου, Δημήτρης Οικονόμου και Άκης Παυλόπουλος δεν με πήραν τηλέφωνο. Είμαι από το ’98 σε αυτή την δουλειά, ίσως είναι το μόνο κομμάτι αυτής της δουλειάς που δεν θυμάμαι. Και να το θυμόμουν, δεν θα ήθελα να το θυμάμαι.

Δεν είχα ποτέ απάντηση για το τι έφταιξε. Η κουβέντα που μου είχε πει η επικεφαλής ήταν ότι “τελικά τα τρία άτομα δεν μας βγήκαν”. Μετά τον ΣΚΑΪ, φοβήθηκα ότι θα μείνω εκτός. Δεν νομίζω ότι σκέφτηκε κανείς ότι μεγαλώνω ένα παιδί. Δοκιμάστηκαν πολύ τα όριά μου», δήλωσε η Ντόρα Κουτροκόη στην εκπομπή «Happy Day».

Και πρόσθεσε: «Περνάω πολύ καλά, ήθελα πάντα να πετύχω τον στόχο μου και να πάω στη ζώνη 10 με 1. Ήμουν πάντα πρωί, αξημέρωτα, κάτι που ήταν πολύ δύσκολο. Είναι μία ωραία προσπάθεια που κάνουμε με τον Νίκο Υποφάντη στο Action 24. Στην εκπομπή μου αρέσουν περισσότερο τα πολιτικά. Ήταν να ξεκινήσω τον Φεβρουάριο στο Action 24, μετά το τέλος της συνεργασίας μου με τον ΣΚΑΪ.

koutrokoi184Μπήκα κι έκανα μία επέμβαση στις φωνητικές μου χορδές, γιατί είχα πάρα πολλά προβλήματα. Τότε ο γιατρός μου είχε πει ότι σε 15 ημέρες θα είμαι περδίκι και θα μπορώ να κάνω κανονικά την εκπομπή.

ntora koutrokoi24647Ήμουν σε αφωνία και χρειάστηκε να πάω για λογοθεραπεία και να κάνω μαθήματα φωνητικής. Απέτυχε η επέμβαση, δυσκολεύτηκα πάρα πολύ».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1