Δεν είναι διατεθειμένη να παρουσιάσει αυτή την εκπομπή – Μεγάλη ανατροπή με την Μαρία Αναστασοπούλου στον ΑΝΤ1

Τα δεδομένα, ως τις προάλλες, έλεγαν πως η Μαρία Αναστασοπούλου ήταν θετική, μετά την επικείμενη αποχώρησή της από παρτενέρ του Γιώργου Παπαδάκη στο «Καλημέρα Ελλάδα», στο να αναλάβει το πρωινό του Σαββατοκύριακου στον ΑΝΤ1. Ωστόσο τα πρώτα δύο ραντεβού δεν πήγαν καλά…

Γιατί; Όπως αποκαλύπτει ο Νίκος Μποζιονέλος στο dailymedia.com.gr Ελέω των αλλαγών που σκέφτεσαι (σοβαρά) να επιχειρήσει το κανάλι του Αμαρουσίου σε μια προσπάθεια να προσαρμοστεί στη νέα εποχή, ως λένε οι άνθρωποί του.

Ήτοι, μια εκπομπή το Σαββατοκύριακο από τις 06:00 το πρωί ως τις 13:00 το μεσημέρι, με πολλούς παρουσιαστές να εναλλάσσονται. Και μια εκπομπή όχι μόνο ενημέρωσης αλλά και με infotainment content. Κάτι σαν την καθημερινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στο ίδιο κανάλι.

Πλέον, η Αναστασοπούλου δεν είναι διατεθειμένη να παρουσιάσει μια εκπομπή που θα εμπεριέχει ακόμα και ψήγματα ψυχαγωγίας, είναι κάθετη σε αυτό και όλα δείχνουν ότι οδηγείται στην έξοδο από τον ΑΝΤ1.

Άλλωστε, η Αναστασοπούλου έχει στα χέρια της πρόταση να επιστρέψει στον ΣΚΑΙ για τη νέα μεσημεριανή εκπομπή, 12:00 με 14:00, που θα παρουσιάζει ο Άρη Πορτοσάλτε.

Από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη, σαν να λέμε…

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ