Δεν έχει τέλος το παρασκήνιο για την προσέγγιση Μαρινάκη με Μητσοτάκη

Στο μιντιακοπολιτικό γίγνεσθαι, διαρρέεται τα τελευταία 24ωρα ότι Κυριάκος Μητσοτάκης και Βαγγέλης Μαρινάκης τα… βρήκαν. Ανακωχή, μετά την κρίση και τη στροφή 180 μοιρών των ΜΜΕ του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού. Θα φανεί στην πορεία βέβαια.

Διαβάστε τι αποκαλύπτει ο Μιντιάρχης στο dailymedia:

🤔 Προς ώρας το τοπίο είναι συγκεχυμένο. Φερ’ ειπείν, αρθρογράφοι των «Νέων» ζητούν από τον Κώστα Βαξεβάνη αποδείξεις για τις λίστες με τις υποκλοπές που δημοσίευσε αλλά δεν ζητούν αντίστοιχα αποδείξεις και από την εφημερίδα όπου εργάζονται, μετά το ρεπορτάζ της για τοποθέτηση Predator στην Ντόρα Μπακογιάννη και την οικογένειά της.

📡 Επίσης, στα τέλη του μήνα το κράτος θα κληθεί να αποφασίσει υπέρ των συνδρομητικών στο αίτημα για να έχουν παράλληλα και ελεύθερο κανάλι: απαγορεύεται δια νόμου στη χώρα μας αλλά η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει αντίθετη λογική και ζήτησε από την Ελλάδα να ακολουθήσει. Υπενθυμίζεται ότι ο Μαρινάκης έκανε πίσω προ τεσσάρων ετών για αγορά της υπό κατάρρευσης τότε Nova για αυτόν τον λόγο…

⚖️ Ειρήσθω εν παρόδω ξεκινά το Ειδικό Δικαστήριο του τέως υπουργού Νίκου Παππά και του παραλίγο… καναλάρχη Χρήστου Καλογρίτσα για την υπόθεση της αδειοδότησης των καναλιών επί ΣΥΡΙΖΑ. Ανάμεσα στους μάρτυρες κατηγορίας και ο Βαγγέλης Μαρινάκης που ενόρκως έχει καταθέσει ότι ο Παππάς, κατόπιν σύμφωνης γνώμης του Αλέξη Τσίπρα, του είχαν ζητήσει να συναντήσει τον Καλογρίτσα και να τον διευκολύνει στην πληρωμή της πρώτης δόσης (με συνολικό κόστος 70 εκατ. ευρώ).

📺 Τα ίδια, περίπου, επιβεβαιώνει και ο τότε διευθύνοντας σύμβουλος του Alpha και άλλοτε δεξί χέρι του Δημήτρη Κοντομηνά, Δημήτρης Φουρλεμάδης, ο οποίος κατέθεσε ενόρκως ότι ο Καλογρίτσας διαπραγματευόταν να πάρει τον Alpha. Βέβαια αργότερα, όσο ο Κοντομηνάς ήταν ακόμη ενεργός, απολύθηκε, μαζί με την ομάδα του, από τον Alpha και αργότερα κατέληξε στον όμιλο του Μαρινάκη.

🧏‍♂️ Ο Φουρλεμάδης ήταν στους… εσώκλειστους σε εκείνον τον διαγωνισμό για τα κανάλια όπου επιχειρηματίες κλείστηκαν με τις ώρες σε ένα κτήριο. Τότε, εκπροσωπώντας τον Κοντομηνά που, σημειώνεται, δεν είχε πάρει άδεια για τον Alpha…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ