Δεν έχει προηγούμενο ο δημόσιος διασυρμός του Πορτοσάλτε από τον Κανάκη – Το μεγάλο μυστήριο με τα βίντεο και τα ερωτήματα για τον «χρονοταξιδιώτη» (vid)

Ο Αντώνης Κανάκης, ζήτησε από τον… «χρονοταξιδιώτη» Άρη Πορτοσάλτε να δώσει εξηγήσεις για τα βίντεο της εμπορικής αμαξοστοιχίας στα Τέμπη, που αποκάλυψε… πριν καν ανακαλυφθούν!

Σχολιάζοντας δήλωση του Άρη Πορτοσάλτε ότι η δημοσιοποίηση του βίντεο ήταν «δημοσιογραφικό καθήκον» του, ο Αντώνης Κανάκης επεσήμανε: «Το καθήκον σου σίγουρα το έκανες. Τώρα, αν είναι το δημοσιογραφικό ή είναι κάποιο άλλο καθήκον, δε γνωρίζουμε».

Συνεχίζοντας, σχολίασε:

«Πραγματικά περιμένουμε μια απάντηση, γιατί δεν μπορούμε να φανταστούμε καν ότι… Δηλαδή όταν τα στήνουν όλα αυτά τα πράγματα που στήνουν, τα κάνουν και λίγο έντεχνα, δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι έχει γίνει τόσο άτεχνα και τόσο τσαπατσούλικα.

Αλλά πρέπει κάποιος να δώσει μια απάντηση, βγήκε ο άνθρωπος που βρήκε τα βίντεο, ο υπάλληλος σε αυτήν την εταιρεία, και είπε ότι τα βρήκε στον κάδο ανακύκλωσης δύο χρόνια μετά κατά λάθος, στις 8 Φεβρουαρίου.

Και ο Πορτοσάλτε τα είχε στα χέρια του στις 7 Φεβρουαρίου, που του τα έδωσε ο Καπερνάρος στις 5 Φεβρουαρίου. Πριν τα βρει ο άλλος στον κάδο ανακύκλωσης! Πείτε μας, εξηγήστε μας λίγο τι γίνεται, μια απάντηση κάποιος, δε γίνεται να αιωρείται έτσι αυτό το ερώτημα».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.

Αποκάλυψη-βόμβα: Η υπόθεση ΙVEN και ο ρόλος του Κυριάκου Μητσοτάκη – Το προηγούμενο «σκάνδαλο επιδοτήσεων» πριν τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Αποκάλυψη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη: Η υπόθεση της Iven A.E., οι επιδοτήσεις του Γ' ΚΠΣ, η άρση ασυλίας και οι ομοιότητες με το σημερινό σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ.