Δεν έχει καμία τύχη η Νέα Αριστερά – Ηχηρό δημοσκοπικό χαστούκι για το μόρφωμα της Αχτσιόγλου και της παρέας της

Μπορεί να μετρά μόλις έξι μήνες ζωής και να προέρχεται από τα «σπλάχνα» κυβερνώσας παράταξης, αλλά η Νέα Αριστερά βλέπει πως δεν έχει καμία τύχη!

Στην τελευταία δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από την Interview για λογαριασμό του politic.gr, η Νέα Αριστερά συγκεντρώνει μόλις 1,5%.

Παρά το γεγονός ότι έχουν 11 έδρες, από όλες τις δημοσκοπήσεις φαίνεται πως δεν έχουν… καμία τύχη να εκλέξουν βουλευτή στις επόμενες εκλογές.

Φαίνεται πως το στελεχιακό δυναμικό που συγκρότησε τη Νέα Αριστερά δεν είχε ποτέ ιδιαίτερο κοινωνικό έρεισμα και αυτό παίζει ως γεγονός βασικό ρόλο στην συρρίκνωση των ποσοστών της, παρά το ότι προέρχεται από παράταξη που στο παρελθόν έχει κυβερνήσει.

Μάλιστα, στελέχη της όπως η Έφη Αχτσιόγλου, η Θεανώ Φωτίου, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, είχαν διατελέσει και υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ποτέ κανένας τους δεν είχε οποιαδήποτε ουσιαστική επαφή με κάποιο οργανωμένο λαϊκό κίνημα, σαν αυτά που απευθύνονται τα αριστερά κόμματα. Μία «ασθένεια» που πάντα ταλαιπωρούσε την ανανεωτική αριστερά.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.