Δίκη Πισπιρίγκου: «Όχι» εισαγγελέα στο αίτημα Κούγια για εξαίρεση της προέδρου

Δίκη Πισπιρίγκου: «Όχι» εισαγγελέα στο αίτημα Κούγια για εξαίρεση της προέδρου. Να απορριφθεί η αίτηση εξαίρεσης της προέδρου του ΜΟΔ πρότεινε η εισαγγελέας της έδρας στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Για να θεωρηθεί ένας δικαστής ότι δεν είναι αμερόληπτος θα πρέπει αυτό είναι εμφανές στις πράξεις του. Θα πρέπει ο δικαστής να κατευθύνει τα πράγματα προς ικανοποίηση κάποιου συμφέροντος. Η παρούσα αίτηση κατατίθεται σήμερα γιατί η κατηγορούμενη πιστεύει ότι οι συμπεριφορές της προέδρου είναι μεροληπτικές και επηρέασε το δικαστήριο», επισήμανε η εισαγγελέας μεταξύ άλλων.

Επίσης η εισαγγελική λειτουργός τόνισε πως η πρόεδρος : «Στο σύνολο τους οι λόγοι δεν αφορούν σε πραγματικά γεγονότα ούτε προέκυψε κάτι αντικειμενικά εμφανές ότι η πρόεδρος έχει προσωπική σχέση ή προσπαθεί να κατευθύνει τη συζήτηση σε συγκεκριμένο αποτέλεσμα».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.